Mikortól lehet érezni ha csuklik a pici? Milyen érzés, honnan tudom, hogy csuklik?
Szia!
Én 39 hetes vagyok és kb. a 34. héttől éreztem, sokkal később mint ahogy a mozgását. Nem tudom miért, de biztosan tudni fogod, hogy azt érzed. Amikor csuklik ugrál a hasad, belülről meg kopogásszerű érzés. Az is jel, hogy csuklásról van szó, hogy több ideig ugynazon a helyen ézel mozgást és nem múlik el ha megsimogatod, megnyomogatod azt az oldalt. Én néha már sajnálom a babámat, olyan rossz lehet neki csuklani és nem tudok segíteni...
Szóval biztos megismered, de szerintem erre még várnod kell.
Szia! Szerintem ez is egyénenként változó. Mert én jelenleg 20 hetes vagyok és mégis kb 5-6 napja érzem. Nem minden nap de elég gyakran. szerintem csak csuklás lehet, mert teljesen ráillik az előttem szóló mondatsorára. tehát monoton, szinte megtudom mondani amikor csuklik, hogy nah most jön a következő és tényleg jön, mert ugye ritmikus. És volt már hogy kb 20 percig egyfolytába csuklott. Szóval szerintem már bármelyik nap érezheted. Én a 16-17 hét között éreztem meg a mozgást, nem írtad nekem mikor volt az a "kkorán" ezért írom, hogy esetleg tudj viszonyítani.
Boldog babavárást!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!