Nyugtassatok meg anyukák, hogy normális a mérete?
Szia, nekem 6 hetesen volt 2 mm, úgyhogy tutti jó a te méreted!!! 5 hetesen nekem 5mm-es volt a petezsák, és mondta is a doki, hogy ez nem túl jó. Én is lombikos vagyok, és nagyon kikészített a hír. Minden táblázatot keresgéltem amivel meg tudom magam győzni, hogy nem kicsi, volt amikor megnyugodtam, volt, hogy sírva (mit sírva, zokogva!!!) ébredtem reggelente. Aztán egy hét múlva kiderült, hogy semmi baj nincs, és eldöntöttem, hogy nem bújok semmi internetes táblázatot, az én kicsim más ütemben fejlődik, és úgy is lett. Csütörtökön megyek vissza, és tudom ,hogy semmi baj nem lehet.
Boldog és aggodalommentes babavárást!!
Kedves 9:50-es.
Írd meg légyszi, hogy fejlődtök, kíváncsi vagyok. Köszönöm a megnyugtatást.
Boldog babavárást neked is.:)
Szia, bocsi az offért, de írtad, hogy lombikos a babád és előtte volt egy missed ab.-od. A mostani babád a missed ab. utáni első próbálkozás eredménye? És az előző is lombik volt amelyik nem maradt meg?
Ne aggódj, a mostanival semmi baj nem lesz, hallgass a dokidra:-D!!
Kedves utolsó!
Az első babám inszeminációból lett! A missed ab. után volt még két inszemem és nem sikerült. Ez a második babám a második lombikkal sikerült!
Voltam vissza a dokihoz és most 8. hetesen 1,2 cm volt, nagyot nőtt egy hét alatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!