Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan számljam, hogy hány...

Hogyan számljam, hogy hány hetes vagyok?

Figyelt kérdés

Én a mai napon pl. 20hetes és 3 napos vagyok, de gyakorlatilag a 21dik hétben vagyok, igaz??? Vagy csak akkor mondhatom, hogy 21 hetes vagyok mikor már be is töltöm??? Időnként belezavarodok. Főleg, hogy a mensi szerint szerdán van a fordulóm aztán a hüvelyi uh- szerint szombat, majd a következő uh. szerint újra szerda.. :)

Hogy igazodjak el? Mihez viszonyítsak? :))

2008. febr. 2. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta az orvosom, hogy csak a betöltött hét után mondhatod hogy annyi hetes vagy. Tehát te 20 hetes vagy.Csak az naptól leszel 21 hetes amikor betöltöd azt.
2008. febr. 2. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Életed értelmét hordod a szíved alatt, ez egy gyönyörű időszak. Élvezd minden pillanatát!

Fontos ez???

2008. febr. 2. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó mensi első napjától számolj. És mindig csak a betöltött hetet mondd. Tehát nem azt, hogy a huszonegyedik hétben vagyok, hanem azt: húsz hetes. Annyiból fontos, hogy még a szülőszobán is kérdezték tőlem, hány hetes terhes? És a baba egészségügyi lapjára is ráírják, hány hétre született.
2008. febr. 2. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Naná, hogy életem értelmét hordom a szívem alatt. :)) Épp ezért fontos, hogy mennyi idős vagyok, mert már úgy várom. Tudom azzal, hogy előrébb akarom "tenni" a napokat, vagy heteket. Nem fog hamarabb elérkezni a szülési idppont, és nem is kell. Majd jön ha itt az idő! Csak úgy várom.... Mint minden első babás!! :))

Köszönöm a válaszokat!

:)

2008. febr. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!