Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik vetélés tünetek nélkül?

Létezik vetélés tünetek nélkül?

Figyelt kérdés

Egy hete azt mondta a dokim,hogy lát ugyan petezsákot,de kissé elmosódott a széle,szívhang még nincs. Azt mondta ha nem kezdek vérezni akkor a héten menjek vissza. De sajna a héten nem tudok,mert úgy dolgozom,hogy nem érek oda rendelés alatt,csak a jövő héten.

Ha baj lenne az látszana nem? Görcsölnöm vagy véreznem kellene nem? Vagy létezik,hogy elhal a baba és nem veszi észre az anya?

2011. febr. 27. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Létezik, ha még nagyon korai volt a terhesség, sokan nem is tudnak róla, csak abból lehet sejteni, hogy erősebb a menstruáció, mint általában szokott.

Nekem is ugyanez volt a szitu, mint nálad, azt mondta várjunk még, kétszer is és a 3. héten indult meg a vérzés, hét hetesen halt el a baba, de be kellett fejezni a vetélést műtéti úton is. :(

2011. febr. 27. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt hívják missed abortion-nak (ha a magzat meghal, de nem indul meg a vetélés).

DE:

könnyen meglehet, h még korán voltál dokinál, plussz az uh gépek nem mindenhol a legtökéletesebbek, és mire újra mész, ott lesz a pulzáló szivecske.

Kívánom a legjobbakat!

2011. febr. 27. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam sajnos ez történt, a 8. héten mentem dokihoz, aki mondta hogy nincs szívhang, elhalt az embrió. Most nem akarlak ezzel paráztatni, de ez sajnos benne van a kalapban. Mondjuk nekem elmúltak a terhességi tüneteim, azért is sejtettem, hogy valami nincs rendben.
2011. febr. 27. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Sajna létezik.Én tavaly jártam így,öt hetesen látták az embriót,azt írták,nincs szívhangja,két hét múlva menjek vissza.Akkor már őtsem látták,és nem véreztem,semmi.Sajnos missed ab lett a vége.Most 12 hetes vagyok.Fel a fejjel,ha meg akar maradni,úgyis megmarad.Ne görcsölj rajta,az csak árt.Remélem nincs baj.
2011. febr. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!