Szerintetek korai vàsàrolni a babànak 14 hetesen? Nem mindent csak 1-2 dolgot ha éppen levan àrazva és nincs szived otthagyni.
Én babonából nem vettem semmit a 30. hétig.De ez én vagyok és mindent túlparázok.:)
Vedd meg nyugodtan az apróságokat,barátnőm is igy csinálta,minden hóban vett valamit,mert egyszerre túl sok lenne anyagilag.
Egy-két apróságot én is vettem, de csakis unisex színben, célirányosabban nézelődtem a 18. genetika után. A 24. héttől vásároltam apránként.
A 32. hétre megvolt minden, utána mostam, vasaltam, most már minden kész.
Úgy érzem, jól csináltam eddig, most már legalább heti 2-3-szor is mennem kell vizsgálatra, uh-ra, bőven elég oda mászkálni és a háztartás. Én pont az a típus vagyok, aki szereti maga megvenni, megcsinálni, berendezni a dolgokat, beleőrültem volna, ha tudom, hogy még ez sincs, az sincs, mi nincs kész... :) De ez már tényleg egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!