Ajánlott-e a manuális vizsgálat a 22-ik héten? (Méhszájvizsgálatra is gondolok) Ez fáj-e? Esetleg valamilyen fertőzéssel jár? !
Figyelt kérdés
Tudniillik,amióta állapotos vagyok,egyszer sem vizsgált a doki,csakis hasi ultrahangon!A teherbeesés elött 1 hónappal végzett rákszűrést.A védőnőm az Sztk.-ba irányított,hogy nézessem meg magam(más dokival)Mit javasoltok?2009. febr. 16. 14:18
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszotokat!Ő nem fizetős doki,de én elvből nem is adnék!22 hetesek vagyunk és eddig ultrahangozott csak,meg írta a beutalókat...Gondolom-szalagmunkának-nézi a kismamikat.....De elmegyek mielőbb erre a vizsgálatra,köszi mégegyszer a biztatásokat!
2009. febr. 16. 14:42
12/13 anonim válasza:
Én magándokihoz járok, aki nagyon alapos. Minden alkalommal megvizsgál kézzel, közben a másik kezével a pocimat nyomkodja, utána jön az UH, ahol min. 5 percig nagyon alaposan nézi, hogy jól van-e a baba, közben persze én és a férjem is élvezzük a "mozit" :)
Szerintem keress egy másik, alaposabb dokit!
Üdv:
16 hetes babós
13/13 anonim válasza:
Nem olyan nagy baj, ha eddig nem nézte a méhszájad, de ezután már figyelnie kell! Az uh-nak az én SZTK-s dokim sem híve, de a kötelezőket megcsinálja! Eleinte féltem kicsit, hogy kevés vizsgálatot csinál, de már sűrűbben megyek:s Nekem a karácsony miatt elcsúszott a 22.heti vizsgálat, de azóta nézi a méhszájat mindig. Nem fáj, talán kicsit kellemetlen. Rákszűrést nekem nem csinált már a terhesség elején, azt mondta, ilyenkor az már nem jó, és még érvényes az előzőm. Majd meglátom, hogy a 36.hetin mit csinál... Ha téged megnyugtat, menj el másik dokihoz, megvizsgál és aztán meglátod, melyik a jobb doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!