Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon várom a szülés...

Ha nagyon várom a szülés idejét, akkor pontosan blokkolom a folyamatot?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Akkor blokkolod, ha nagyon félsz tőle. De más dolgok is befolyásolják ezt, pontosan senki sem tudja, hogy minek a hatására kezdenek termelődni azok a hormonok, melyek beindítják a szülést...
2011. febr. 25. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehetne blokkolni, a 21 évesem még mindig bent lenne. Annyira be voltam t...va. :-)
2011. febr. 25. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon vártam, és 2,5 héttel korábbann született a kisfiam.
2011. febr. 25. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Kislányom születésénél annyira türelmetlen voltam már, hogy folyton nyafogtam, hogy már nem bírom ki ezt az utolsó 6 hetet, sosem fog eltelni stb. 34 hétre született, de nem volt vele semmi baj. Ő is sietős volt mint én.

Annyira emésztettem magam a koraszülés miatt, hogy a 2. babával 6 évet vártunk. Mikor megtudtam, hogy jön, beprogramoztam magamban egy 39-es számot, amit sokszor vizualizáltam. Pont a 39 hétre született.

Most megint babát várok és türelmetlen vagyok, de lebeg a szemem előtt egy 37-38-as szám azért!

2011. febr. 26. 09:05
 5/7 A kérdező kommentje:

:-)

Köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 26. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:

A védőnőmnek én is mondtam,hogy már alig bírom kivárni,hogy megszülessen.Erre ő azt mondta,hogy akik nagyon várják,általában azoknak születik meg legkésőbb.

Remélem nem így van,és ez csak egy újabb városi legenda...

:)

2011. febr. 26. 12:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Én is csak azért tettem fel a kérdést, mert gyanítom...

Első kisfiamnál egyáltalán nem gondolkodtam semmin, 2 és fél héttel előbb jött váratlanul, most viszont hozzá képest már túl hordtam, semmi jele nincs, hogy szülés közelegne a megszokott dolgokon kívül.

2011. febr. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!