Egy kis tippelős, ha van kedvetek hozzá!?
Figyelt kérdés
Szerintetek hanyadik hét és persze milyen nemű a baba?
Remélem jó lesz a link...:/
2011. febr. 25. 12:50
21/24 anonim válasza:
Hát az biztos hogy nem lesz sok Adél mert külföldön élünk :) Amúgy első babátok?
22/24 anonim válasza:
Szerintem hatalmas a hasad, nekem a szülés előtt volt ekkora, vagy még ekkora se.
23/24 A kérdező kommentje:
Akkor biztos nem lesz sok kis Adél az oviban!:)
Egyébként igen első baba,már kezdünk izgulni...:)De reméljük hogy minden rendben lesz!:)
Na igen,tényleg "nagy" a pocak,valószínűleg ezért kérdezik sokan meg hogy biztos hogy nem ikrek?...:):)
Szép estét!És jó babázást!:)
2011. febr. 25. 20:23
24/24 anonim válasza:
Tőlem meg mindenki azt kérdezi hogy még 2-3 hét volt aki múltkor üzenetet irt hogy gratulál a babához de hogy honnan szedte hogy megszületett az jó kérdés!Szóval igen nekem is mindig mondják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!