Egy kis tippelős, ha van kedvetek hozzá!?
Szerintetek hanyadik hét és persze milyen nemű a baba?
Remélem jó lesz a link...:/
Sajna nem találta el senki,de az utolsó válaszoló jár a legközelebb! 33.hét kislány.:)
Meglepődtem picit hogy írtatok 40 hetet is.Ennyire nagy a pocakom?:/
Köszönöm a játékot!(első játékom volt...):):)
Bocsánat! Utolsó elötti válaszoló járt a legközelebb!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:13
:)
Az vagyok aki a 32. hetet irta és hogy kislány!
Azért tippeltem ezt mert én hétfőn leszek 32. hetes a kislány az még nem biztos de nekem is ekkora pocim van
3. válaszoló vagyok. Én ekkorával mentem szülni kétszer is, 39. héten, ezért írtam ennyit.
(És más az alakja, mint nekem a fiaimmal, ezért kislánynak)
13:13-as!Akkor neked is fájhat a derekad!:)Nekem majd leszakad!Mondjuk ami rám jött eddig(5 kg) mind a pocira jött...Nem csodálom hogy tiltakozik a gerincem:)
Választottunk nevet,elég gyakori mind a kettő.Hanna Kata.Egyébként Ti milyen nevet választottatok?
Visszatérve a pocakra:Sokan kérdezték már hogy:"nem ikrek véletlenül?"Én meg nem győzőm mondani hogy:nem tévedhetnek ekkorát az orvosok...:):)
13:13-as vagyok!
Nekem nem szokott fájni a derekam csak nagyon ritkán!Pedig én 17 kg-ot hiztam!:S Adél nevet választottuk neki!Nekem is tetszett a Hanna csak a páromnak nem!:)
Nagyon szerencsés vagy 13:13!Én a nap végére van hogy moccanni sem tudok...Ha meg muszáj,akkor ordítani tudnék.:(
Nagyon szép az Adél név!Jó választás!És az oviban sem fog szaladgálni sok kis Adél az biztos.De Hanna lesz elég.Ezért fogjuk úgy szoktatni,hogy mind a kettőt használja.Mintha egyben lenne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!