Terhesség alatt előfordulhat orrvérzés?
Ha orrot fújok, mindig véres lesz a zsepim. Van amikor úgy érzem taknyos vagyok és orrot kell fújnom, és mindig meglepődök mert az bizony vér..néha a szám is véres, engem egy kicsit megijeszt.
Ezelőtt soha nem volt ilyen, és arra lennék kiváncsi, hogy mi okozhatja, és mit tehetnék ellene?
én most a 28. hétben vagyok. De igazából már megnyugodtam, a válaszotok alapján. Hisz nem ömlik az orromból a vér.
Ha így lenne akkor lehetne nagy baj :)
Nekem most lesz az első...még nem tudom mik történhetnek még a terhesség alatt. Az amikor megmozdult elsőnek..uff szóval...
Köszönöm a válaszokat.
Nekem is vérzett első terhesség alatt. Sőőőt, néha ömlött. Volt, hogy ültem a kocsiban (dugóban, mentem reggel dolgozni), és belenéztem a visszapillantóba, és az egész fejem véres volt :) Úgy néztem ki, mint akit megvertek, csak annyira álmos voltam, hogy nem vettem észre, hogy vérzek :)
Nekem kb heti 5 alkalommal vérzett, mindig reggel.
nekem minden nap vérzik az elejétől fogva, most nagyon rákezdte pedig 36+5 hetesek vagyunk.
azt mondják belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!