Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség során meddig...

A terhesség során meddig lehet szexelni? Terhesség után mennyi idővel lehet folytatni?

Figyelt kérdés
A feleségem amúgy 27 éves.
2008. febr. 1. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem veszélyeztetett terhes,ha az orvos nem tiltja el a nemi élettől,ha semilyen problémája nincsen(vérzés,alhasi fájdalmak,stb)akkor elvileg amíg jólesik lehet nemi életet élni.Szülés után viszont 6 hétig nem szabad nemi életet élni amíg a kontrollvozgálatra vissza nem rendelik.De ha addig nem is legalább egy hónapig bírjátok ki:-).
2008. febr. 1. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

figyi,én mult7en szültem a babámat,szülés elött egy nappal még együtt voltunk,és makk egészséges a baba. az első 3 hónapban óvatosan,de lehet,és arra készülj fel,hogy szülés után 6 héttel lehet ujra házaséletet élni. a kornak szerintem 35 év felett van jelentősége,én 22 vok.

de ha gondoljátok kérdezzétek meg a dokit.

2008. febr. 2. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:
A nagykönyv szerint, problémamentes terhességnél a szülés várható ideje előtt 6 héttel illik abbahagyni a szexet. Ennek ellenére van aki a szülésig szexel. Szülés után 6 hét az úgynevezett gyermeágyas időszak. A doki is 6 hét múlvára rendeli vissza az asszonykádat kontrollra. Elvileg addig nem kellene szexelni. De van ismerősöm, aki olyan 3-4 héttel a szülése után már "letámadta" a férjét. Persze most sima, hüvelyi szülésre gondolok, mert azt nem tudom hogy császár után hogy van. Én parázós vagyok, kivártam mindkétszer a 6 hetet, mert egy lüke nő azt mondta, hogy borzalmas szülés után újrakezdeni. Hát nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt. Párom óvatos és gyöngéd volt, nekem pedig jó volt az első pillanattól kezdve.
2008. febr. 2. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!