Aki nem tudot a várandósága alatt 4 d re menni bántotta dolog?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni de sajnos anyagilag nem tehetjük meg.Érdekelne hogy más is volt igy?2011. febr. 24. 17:57
1/12 anonim válasza:
Anyagilag megtehettük volna, mégsem mentem és egyáltalán nem bánt a dolog.
2/12 anonim válasza:
A nagyoknál még nem is volt ilyen, most a kicsivel már van, de én nem szántam rá 10- 15 ezer Ft-ot. Nem bántott a dolog, nem igazán foglalkoztam vele. Ettől még egészségesen születik egy kisbaba.. ez csupán emlék lehet később, meg meg lehet mutatni mindenkinek, hogy már a pociban milyen aranyos. Ne bántson, hogy nem tudsz elmenni, a babád nem ettől lesz boldogabb :)
3/12 anonim válasza:
Akkoriban szerettem volna elmenni, de végül elmaradt. Utólag nem bánom, így volt jó.
4/12 anonim válasza:
nekünk sem telt rá, akkor bántam, de aztán rájöttem, mennyire nincs jelentősége.
5/12 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 24. 18:09
6/12 anonim válasza:
Mi sem megyünk anyagi okokból,de nem baj,túl tettem magam rajta,így alakult,te se legyél szomorú miatta.Majd láthatod eleget a szép kis pofiját,ha megszületik :)
7/12 anonim válasza:
Mi sem mentünk-egyikkel sem-nem bánt.
8/12 anonim válasza:
Kérdésedből itélve neked rosszul esik ? 2 lányom van az elsőnél nem tudtam el menni majd bele pusztultam olyan jo lett volna látni,a 2.-án elmentem hát minden pénzt megér,és most hát sporolosra vettük a dolgokat és nem tudom hogy eltudunk e menni pedig most még olcsobb helyet találtam mint akkor.:S
9/12 anonim válasza:
Én sem voltam egyszer sem. A nagyoknál nem is gondolkoztam ilyenen, és nem bántott a dolog. Most jön a harmadik, 29 hetes vagyok, de most sem megyek, pedig megengedhetnénk magunknak. Nem bánt a dolog, van elég ultrahang, nemsokára úgyis kibújik.
10/12 anonim válasza:
én mentem a 21. héten. már akkor nagyon kis formás volt, lehetett látni az egyéni vonásait is. örülök, hogy egyszer legalább elmentünk, ez egy szép emlék.
persze ha nem lett volna rá keret, akkor nem mentünk volna. akkor inkább veszek egy fényképezőt és fotózom éjjel-nappal :)
ha nem teheted meg, bölcsen teszed, hogy nem mész. annyira kevés emberre jellemző ez, hogy felmérjék a helyzetüket. sokan csak szórják a pénzt, veszik föl a hiteleket, aztán koppannak. úgyhogy ezt a részét abszolút te tudod. de nem akartam hazudni, nekem nagy élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!