Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kicsi haja miatt eget?

A kicsi haja miatt eget?

Figyelt kérdés
27hetis kismama vagyok,es par napja borzasztoan eget valami,es hallottam,hogy lehet attol ha a kicsinek sok a haja.ez igaz??? mivel lehet csillapitani?
2011. febr. 24. 00:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lehet csak én nem értem, de mi az, hogy eget? azaz itt mit jelent?
2011. febr. 24. 00:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Sosem égett a gyomrom, pedig a fiam 3 cm-es dús hajjal született.
2011. febr. 24. 00:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Gondolom "éget", csak nincs ékezete! Én is hallottam ezt, hogy a haja miatt éghet a gyomor, de semmi köze hozzá!

[link]

2011. febr. 24. 00:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Jah elnézést, én erről még nem hallottam, hogy ilyen is lehet. Gonodoltam, hogy nincs ékezet, de nem tudtam hová tenni a dolgot. Köszi, és bocs a haszontalankodásért. :)
2011. febr. 24. 01:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Az első babámnál szörnyen égett a gyomrom, egészen a nyelőcsövemig éreztem. Hosszú, sűrű hajjal született. A másodiknál nem volt ilyen tünetem, gondoltam is, kis kopasz lesz, de ugyanolyan volt a haja, mint a nagynak. A harmadik is nagy hajú lett égés nélkül.

Szerintem nem függ össze. Egyszerűen sok a savad.

2011. febr. 24. 06:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Rennie-t szedj, az használ:)

Nekem sosem égett a gyomrom, pedig hosszú fekete hajú lett a baba.

Azért sok a savad, mert egyrészt a gyomorszáj is lazul terhesség alatt, másrészt a baba ahogy nő nyomja a gyomrod, és felpréseli a savat.

2011. febr. 24. 07:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Valaki próbálta a citrom levét gyomorsavra?

Én nem szeretnék gyógyszert szedni rá, inkább valami természetes gyógymód lenne jó.

2011. febr. 24. 07:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem amúgy ritkán szokott égni a gyomrom, de nem szoktam bevenni semmit, hanem általában elrágcsálok pár kekszet, és elmúlik utána. Gondolom felszívja!?
2011. febr. 24. 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is kekszet rágcsáltam, ha égett a gyomrom, de amúgy a Rennie is segíthet.

Az én kislányom is nagy hajjal született, de ugye ezeknek a terhességi babonáknak általában 50% esélyük van, mert vagy bejönnek vagy sem. :)

2011. febr. 24. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Salvus víz csodákat tesz.
2011. febr. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!