Tegnap voltam uh-n és ctg-n. A doki megnézte a méhszájat is és azóta folyik valami barna nyálkás cucc belőlem. Mondta hogy fog folyni, de meddig normális ez?
Figyelt kérdés
Úgy értem hány napig? Eltávozhat a nyákdugó is tőle? 36+5 vagyok.2009. febr. 15. 12:48
1/7 anonim válasza:
nekem nem mondta, hogy fog folyni, es nem is folyt, pedig tobbszor neztek mehszajat.. egy hettel elorebb jarok, mint te. nyitva vagy valamennyire, vagy zart vagy?
mennyire folyik? folyik, vagy pecsétel?
2/7 anonim válasza:
Az a barna nyálkás cucc a nyákdugó!
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem is a nyákdugó lesz az!
4/7 A kérdező kommentje:
Még zárt a méhszáj, de szerintem nyákdugónak az kevés volna. Néha pecsétel néha folyik.
2009. febr. 15. 13:07
5/7 anonim válasza:
SZia!
Valószínűleg tényleg az, de ha nagyon vizes nézzen meg doki, nehogy a magzatvíz szivárogjon.
Nálam az volt, de nem lett semmi baj, pedig én is csak pár nap múlva mentem uh-ra, és ott mondták, hogy már kevesebb a víz és a nyákdugóm is elment már előtte, méhszáj zárva volt.
Már nem engedtek haza és hosszú szülésem volt, de én már a 40. héten voltam.
6/7 anonim válasza:
13-05-ö vagyok, ha nyálkás, nyúlós és barnás akkor elvileg az, lehet már ilyenkor, ne aggódj anélkül is végig lehet vinni a terhességet. Ha túl soknak véled(mondjuk nem2-4 alkalommal jön ki valami) és nem múlik holnap, szólj az orvosnak mindenképp, megnézzen minden rendbe legyen.
7/7 anonim válasza:
Nekem pár napig pici darabok voltak,nagyon örültem,aztán meg egyszer hatalmas,nyúlós vacakaok jöttek,az volt az igazi nyákdugó.Nem folyamatosan jött,hanem szakaszosan,pár db naponta 4 napon át.Én végül túlhordtam,befektettek,1 ujjnyira voltam nyitva.Kaptam méhszájlazítót,és utána 5 órán belül meglett a baba.Az nagyon jó,ha jön a nyákdugó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!