Mennyi az esély rá, hogy megmaradjon a magzat? Volt ilyen helyzetben valaki a terhessége elején?
Első terhességem, 8 hetes vagyok. Másfél hete láttam először pulzálni a kicsi szívét, akkor volt 7,8 mm-es, mindent rendben találtak. Tegnap este észrevettem egy alig látható, de rózsaszínes foltot a wc papíron, ami ma reggelre már nagyon halvány barnás volt, de csak a papíron, a bugyimban nem volt semmi azóta se, és nem is minden pisilés után látom. Elmentem orvoshoz, aki azt mondta nincs nagy baj, felírt 3x1 Duphastont (3 dobozzal), és veszélyeztetett terhessé nyilvánított. A szikhólyag és a petezsák ép, szívműködés van, és 13,8 mm-es az embrió.
Most fekszem és bevettem a gyógyszert is, de nagyon aggódok. Ha nincs baj miért kell feküdnöm? Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, de nagyon szeretnénk a babát, és félek.
24/N
A nyolcadik héten ugyanúgy jártam, mint te. Ugyan a doki szerint csak 1-2 hétig kellett volna feküdnöm, de én a 12. hétig feküdtem (+Duphaston) és megmaradt a baba.
Kitartást, ilyenkor a pihenés a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!