Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi mg b6-ot szedhetek be...

Renata julia kérdése:

Mennyi mg b6-ot szedhetek be egy nap ha szedem meg a femibion 400-at es a maltofer vas tabletat? Okozhat e bonyodalmat a mg b6?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Sziamia!

Én is a Femibiont szedek és pluszban napi 2x2 MagneB6-ot, de volt egy kis vérzésem az első hetekben, akkor még többet szedtem. Úgyhogy szerintem nyugodtan szedheted, bár a pulsz vas tabletta az már lehet hogy sok.

Nekem a doki azt mondta, hogy ha egészségesen, változatosan táplálkozok és szedem a terhességi vitamint, akkor az elég a babának.

Szép napot!

2011. febr. 23. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem sok nyugodtan szedheted 3x2-ben a MGB6-ot, semmilyen bonyodalmat nem okoz. A Maltofert is szedheted, de a MgB6 előtt vagy után 2 órával mert az gátolhatja a vas felszívódását. A femibion nem tartalmaz vasat.
2011. febr. 23. 13:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszodat tehat akkor szedhetem nyugodtan.Meg csak annyit szeretnek kerdezni hogy ha neha nyilal a hasam alja 28 hetes terhes vagyok az jelenthet e valami problemat?nagyon koszonom a valaszodat edes vagy!
2011. febr. 23. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2.vagyok, szerintem egy kis "nyilalás" még nem jelent bajt, de ha görcsölnék és túl sűrűn keményednél akkor keresd fel az orvosod vagy az ügyeletet.

28 hetes vagy, most tágulsz még, hiába ez másállapot, lehet vannak szerencsés nők akiknek az egész gyerekjáték más meg nehezebben viseli.

Szedd a Mg-ot akár 4x2-ben én is úgy szedem, ilyenkor megnő a Mg szükséglet nem adagolod túl, lazítja a síma izmokat ezért is van jó hatása és ha nyilalgatsz akkor feküdj le mert akkor jobb a méh vérellátása és megnyugszik. Ezeket az orvosom mondta nem én találtam ki.

Kellemes babavárást és, ha baj van ne habozz hívd fel a dokid!

2011. febr. 24. 12:37
 5/6 A kérdező kommentje:
SZia nagyon szepen koszonom a valaszod nagyon kedves vagy!Sajna voltam dokinal de nem adott valaszt a kerdesemre csak megvizsgalt ultra hangon es a baba jol van es a mehszaj allitolag zart es a sok stessz okozta szerinte a bonyodalmat de en azota is nyilalgatok neha es a stesssz is megmaradt!de hala az urnak Mate baba jol van!!
2011. febr. 24. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom van e más okod idegeskedni, de ne tedd! Inkább pihenj sokat, ha keményedsz és nyilalsz. Nekem még 2 hét van vissza kicsit stresszben vagyok, de előtte soha nem aggódtam, pedig lehetett volna, egyszerűen arra gondoltam, hogy minden rendben lesz, de ez a vége már nagyon hosszú és én tényleg sokat keményedek. Szorítok neked a baba jól van már tudod.
2011. febr. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!