Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most egy ideig nem megyek...

Most egy ideig nem megyek ultrahangra. Honnan tudom, hogy jól van?

Figyelt kérdés
3 hete voltam uh-án és nem kell menyek csak majd március 10-én újra addig persze még lesz közbe afp és rendes vérvétel is meg orvoshoz is megyek de nem lesz uh nem vagyok parázós csak kiváncsi hogy közbe mi van már vele:)
2008. febr. 1. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ez idő alatt végig jól érzed magad (nem vérzel, nem görcsölsz), és a közbenső vizsgálatok eredményei is jók leszek, akkor az azt jelenti, hogy babával is minden rendben van. Ráadásul lassacskán el fog kezdeni rugdosni, és abból is tudni fogod, hogy jól érzi magát. Egyébként nekem, amikor nem is volt betervezve UH, azért az orvos egy ilyen picike UH-val meghallgatta a baba szívverését.

Meglátod minden rendben lesz, üdv: 21 hetes kismami

2008. febr. 1. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy nektek is kivánok minden jót:)
2008. febr. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!