Hánytól hány éves korig szülnél? Miért?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:05
21/25 anonim válasza:
Most jön az első babánk 23 vagyok,párom 33,szeretnénk ha minden jól megy 3 gyereket,ezt 30-32 éves koromig.Ak az indok annyi,hogy ha tényleg így összejönne a dolog,akkor kb 40-45 éves koromra 3 nagy gyerekünk lenne,és újra lenne időnk kettőnkre.Lehet hülyén hangzik,de szerintem nem hülyeség.
22/25 anonim válasza:
Én 19 voltam mikor terhes lettem, akkor vizsgáztam, nagy pocakkal.Sosem érdekelt az hogy bulizni járjak.21 éves voltam mikor nem sikerült a 2. terhességem, de most 24 évessen megvan a 2.(3.) babám. Ha lehet mégegyet akkor 33-ig szeretném.
23/25 anonim válasza:
Az elsőnél 26 voltam. Most 36 vagyok, a másodikat várom. Nem pont így terveztem, de nem zavar. Az elsőnél pontosan ugyanazok a dolgok miatt aggódtam, mint most :)
24/25 anonim válasza:
20 voltam mikor a kisfiam született, most 23 vagyok, és várandós. Le lehet hurrogni, de én meg a 30 fölötti várandósokat ítélem el. Biztosan lesz közös témám a gyermekeimmel, fel fogom tudni nevelni őket, és jó eséllyel láthatom felnőni az unokáimat is.
25/25 anonim válasza:
"Le lehet hurrogni, de én meg a 30 fölötti várandósokat ítélem el."
Szerintem te csak ne ítélj el senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!