Hánytól hány éves korig szülnél? Miért?
22 évesen, egyetem mellett szültem az elsőt, de már korán, 18 évesen a saját lábamra kellett állnom, elég érett voltam, akár előbb is lehetett volna.
40 fölött is szülnék, sok gyereket szeretnénk.
25-30
mert már eléggé komoly addigra a szülő, van végzettsége, munkahelyi tapasztalata, kibulizta magát. és a gyermeke szalagavatóján nem a nagymamának és nagypapának nézik a szülőket. egyébként testileg is kevésbé terhel meg egy fiatal szervezetet a baba kihordása és megszülése.
Én most vagyok 36 éves és kismama. Első baba. Nem érzem úgy, hogy késő lenne. Teljesen problémamentes idáig a várandósságom (azért lekopogom), én is jól vagyok, dolgozom még egy hónapig. Most járok a 27. héten.
Sajnos én még be voltam sózva 32 évesen is, kellett a sok szórakozás, elég későn érő típus vagyok, úgy látszik. Most viszont már annál kevésbé hiányzik, fő a nyugalom, az otthon, a szeretet, a család. Nekem kellett ennyi idő :-)
A férjemet sem csak a szívemmel választottam már, túl vagyok egy-két tévedésen, mostanra már tisztán tudtam, kire és mire van szükségem.
Az egzisztencia sem mellékes, bár most sincs meg mindenünk :-) Erre aztán lehetne várni, ebben egyetértek a fiatalon szülők táborával.
Mostanra jól bedolgoztam magam, meg is untam, kell egy kis szünet is. Nagyon jót fog tenni ilyen szempontból is a nagy változás. Most pár évig baba, játék, más felelősség, színes világ, aztán ha abba is belefásulok, jöhet megint az iroda. Így nyugdíjig pont ketté is osztottam a keccselést.
VISZONT! Az én hátam már fáj, és az ízületeim sem jófélék, nem hiszem, hogy gurimpázni fogok a hóban a picivel. Bár lehet, ezt mások sem teszik. Régebben képes lettem volna rá :) Hamarabb fogok elfáradni, az biztos, és lehet, hogy a gyerkőcök szemével sem leszek már olyan érdekes, mint egy fiatal anyuka. Mint ahogy nagymamám is túl ókorinak tűnt nekem. Túl régi dalokat és játékokat ismert. Ezek miatt egy picit aggódom.
Összességében mégis azt mondom, semmiről nem maradtam le, és én vagyok a világ legboldogabb embere. És persze Ti!
17:57 és 20:03!
Imádlak benneteket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!