Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hánytól hány éves korig...

Hánytól hány éves korig szülnél? Miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

22 évesen, egyetem mellett szültem az elsőt, de már korán, 18 évesen a saját lábamra kellett állnom, elég érett voltam, akár előbb is lehetett volna.

40 fölött is szülnék, sok gyereket szeretnénk.

2011. febr. 22. 16:26
 12/25 anonim ***** válasza:

25-30

mert már eléggé komoly addigra a szülő, van végzettsége, munkahelyi tapasztalata, kibulizta magát. és a gyermeke szalagavatóján nem a nagymamának és nagypapának nézik a szülőket. egyébként testileg is kevésbé terhel meg egy fiatal szervezetet a baba kihordása és megszülése.

2011. febr. 22. 16:28
 13/25 anonim ***** válasza:
22-26 és most 30 évesen várom a harmadik babámat. 33km
2011. febr. 22. 16:38
 14/25 anonim ***** válasza:
58%

Én most vagyok 36 éves és kismama. Első baba. Nem érzem úgy, hogy késő lenne. Teljesen problémamentes idáig a várandósságom (azért lekopogom), én is jól vagyok, dolgozom még egy hónapig. Most járok a 27. héten.

Sajnos én még be voltam sózva 32 évesen is, kellett a sok szórakozás, elég későn érő típus vagyok, úgy látszik. Most viszont már annál kevésbé hiányzik, fő a nyugalom, az otthon, a szeretet, a család. Nekem kellett ennyi idő :-)

A férjemet sem csak a szívemmel választottam már, túl vagyok egy-két tévedésen, mostanra már tisztán tudtam, kire és mire van szükségem.

Az egzisztencia sem mellékes, bár most sincs meg mindenünk :-) Erre aztán lehetne várni, ebben egyetértek a fiatalon szülők táborával.

Mostanra jól bedolgoztam magam, meg is untam, kell egy kis szünet is. Nagyon jót fog tenni ilyen szempontból is a nagy változás. Most pár évig baba, játék, más felelősség, színes világ, aztán ha abba is belefásulok, jöhet megint az iroda. Így nyugdíjig pont ketté is osztottam a keccselést.

VISZONT! Az én hátam már fáj, és az ízületeim sem jófélék, nem hiszem, hogy gurimpázni fogok a hóban a picivel. Bár lehet, ezt mások sem teszik. Régebben képes lettem volna rá :) Hamarabb fogok elfáradni, az biztos, és lehet, hogy a gyerkőcök szemével sem leszek már olyan érdekes, mint egy fiatal anyuka. Mint ahogy nagymamám is túl ókorinak tűnt nekem. Túl régi dalokat és játékokat ismert. Ezek miatt egy picit aggódom.

Összességében mégis azt mondom, semmiről nem maradtam le, és én vagyok a világ legboldogabb embere. És persze Ti!

2011. febr. 22. 17:02
 15/25 anonim válasza:
Szia!22 éves voltam mikor a fiam született,24 voltam mikor a lányom született,most várjuk a harmadikat 29 éves vagyok, és ő lesz az utolsó gyerekünk.Én úgy gondoltam, hogy 30 éves koromig szeretnék szülni, így még bőven lesz időm felnevelni őket és még az unokáimat is élvezhetem.
2011. febr. 22. 17:07
 16/25 anonim ***** válasza:
65%
Én 41 évesen szültem a 3. babámat de nem lett "Nyomi" ahogy egy hozzászóló írta! sőt nem azért mert az enyém, de nagyon hamar minent elsajátít 15 hónapos egyedül eszik kitűnöen kommunikál az idegeneket is szereti...... sorolhatnám. Át kellene lépni végre ezen a sok előítéleten... ha oda értek egyszer hohy 40 évesek vagytok és készülődik egy élet a pocakotokban na akkor válszoljatok BÖLCSEN!!!!! Ja rólam senki se hinné hogy most 43 éves vagyok mikor azt mondom valakinek, hogy van már egy 21 éves fiam csak nevetnek ja és a 13 éves lányom azt mondta anya az osztálytársaim azt mondták olyan szép anyukád van..... hát ennyi szépít az anyaság! Ja lehet hogy megint babát várok!! nosza
2011. febr. 22. 17:57
 17/25 anonim ***** válasza:
20-35 év között.A 35 év körül már az utolsót szülném persze ha az ember több gyereket szeretne.
2011. febr. 22. 18:23
 18/25 anonim ***** válasza:
Én 19,5 évesen szültem az első, aztán zsinórba a többit. Nagyon jó volt, hogy együtt nőttek, sajna válás jött közbe, de olyan jó a viszonyom a gyerekeimmel, hogy együtt buliztunk át sok évet(most épp nem, mert a párommal még gyorsan vállaltunk egy közöset) A nővérüknek néztek, nekem meg olyan jól esett, hogy ragaszkodtak hozzá, hogy menjek velük mindig! Ezért jó, ha korán szül az ember, és most nem feltétlenül a bulira gondolok, hanem a közvetlen, szinte baráti viszonyra. Sokkal könnyebben megérti őket az ember. Most vok 42,csak az a rossz, hogy halálra rémisztenek az orvosok(1 hét és meglesz az eredménye a genetikai vizsgálatnak) és nagyon remélem, hogy ezzel a babával is megyek még snowboardozni, meg egy csomó jó dolgot csinálunk. És lehet, szalagavatóján nagymamijának néznek, igazuk is lesz, sőt addigra biztos lesz sok unokám is :))))De az biztos, ősszel már viszem autós találkozóra, a hatalmas testvéreivel együtt :)
2011. febr. 22. 20:03
 19/25 A kérdező kommentje:

17:57 és 20:03!

Imádlak benneteket!!!!

2011. febr. 22. 20:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Ezt én így nem határoltam be. Sőt! A kislányunkat 24 évesen szültem,a kisfiunkat 26 évesen várom. És szeretnék egy harmadikat is,de majd csak 8-10 év múlva. Jó lesz újra babázni:)
2011. febr. 22. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!