10 hetes terhes vagyok és 1 hete elmúlt a hányingerem de most egy két napja megint előjött. Normális ez?
Sziamia!
De jó, hogy kérdezted ezt. Nekem is pont így volt, csak nálam a 10. héten múltak el a tünetek, és most jöttek vissza a 11-en.
A lényeg, hogy nem tudom, hogy normális-e, de nálam is így van.
Én szedtem becsülettel a B6-ot, de semmit nem használt. A 22 hétig heti 3x hánytam később 2 hetenként és még a 35. héten is hánytam. Anyukám még a szülés napján is hányt.
Szerintem lehet kísérletezni, de van akinek semmi nem válik be, tudom most nem nyugtattalak meg, de velem ez van.
Ráadásul sokszor a terhes vitamin bevétele után hánytam, na az még jobb volt. Pedig minden praktikát kipróbáltam.
Én hála istennek nem hányok,de viszont hasmenésem az sűrűn van!!:(Nem tudom hogy az baj e!Én folyamatosan nem szedem a B6-ot csak akkor veszek be ha hányingerem van.
A down-kor szűrés az ugyan az mint az Afp?
Igen az AFP-ből azt is szűrik és úgy tudom
megemelkedett AFP-koncentráció oka igen gyakran a magzat testfelületének záródási rendellenessége: leggyakrabban a gerinccsatorna záródási zavara (velőcsőzáródási rendellenességek, nyitott gerinc, koponyazáródási-zavarok), illetve a testüregek nyitott volta (hasi, mellkasi, húgyúti záródási rendellenességek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!