4 hetes terhesen miért van igen erős alhasi fájdalmam?
Egyetértek, a terhesség elején jellemző a "mindjárt megjön" érzés, nekem 11 hétig volt meg...
Nől a méh, ez okozza a fájdalmat. Ha nem vérzel nem elviselhetetlen a görcs és nem vagy lázas, akkor semmi baj.)
Nyugodj meg, nem jó az idegeskedés!! :)
Szia!
Nekem olyan görcseim voltak, mint amikor megakar jönni, úgyhogy nem is csináltam tesztet. Elmentem a dokihoz, hogy valami gond van és akkor tudtam meg, hogy gyereket várok és hogy ezek a fájdalmak A LEGTÖBB ESETBEN NORMÁLISAK. Persze vannak kivételek, de mivel te nem vérzel, szerintem ne aggódj. Nálam ezek a fájdalmak a 10. hétig megvoltak. Ha jól sejtem, magándokihoz mész. Én ezért sem szeretem ezt, mert ugye sok kismama megvárja a magándokit, mert ő saját érdekét nézve ezt javasolja, és bizony tudok olyat, aki emiatt veszítette el a babáját. Én SZTK-s rendelésre járok és maximálisan megvagyok elégedve mindennel és bármikor adódik valami, én megyek, hiszen ott vagy de. vagy du., ott van az orvos, akihez járok.
Szia
En 10 hetes kismama vagyok,es meg mindig vannak kisebb gorcseim,tenyleg olyan erzes mintha meg akarna jonni.
En is ugy tudom,h ez vele jar,mivel tagul a meh,es nyulnak a szalagok.
En magna b6-ot vetem be amikor egy kcsit jobban fajt,nekem segitett.
10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!