20-21-22 hetes leszek amikor nyelvvizsgázok. Nem tudom mekkora pocim lesz, és mit vehetnék fel?
Figyelt kérdés
A legutóbbin nagyon zilált voltam több okból. De most szeretnék tipp-topp lenni, és jól ki nézni, elegánsan és csinosan. De a környéken alig van kismama bolt, ahol lehet kapni kismama ruhát az inkább duci divat, és nem is szépek. Linkelnétek szép ruhákat, amik nyelvvizsgán megállják a helyüket? 14 hetes miskolci km2011. febr. 20. 14:13
1/7 anonim válasza:
ekkor még nem lesz kifejezetten nagy pocid, egy egyszerű blúz is megteszi.. az alkalomhoz illő,és kényelmes, csinos is...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
2/7 anonim válasza:
ja,meg persze egy egyszerű fekete nadrág.
3/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm. Egyik sincsen. Nem vagyok kiöltözős, és nem is kellett kiöltöznöm sehova. Így nincs fehérblúzom, csak az amit 14 évesen hordtam, de az nem jó rám, régen és sárga is. Fekete nacim pedig egyáltalán nincs.
2011. febr. 20. 15:46
4/7 anonim válasza:
én pocakosan vettem a kínaiban egy nagyon szép csinos fehér blúzt (mell alatt húzott), pocak nélkül is elegáns, pocakosan meg éppen mutatós. Azt hiszem olyan 1500-2000 Ft volt tavaly, nagyon jó, most nyáron leszek nagy pocakos, most az anyaga miatt lesz jó :)
5/7 anonim válasza:
Ha van 5000 ft-od, akkor abból a kínaiban futja blúzra is,meg nadrágra is :) Még ha nem is veszed fel sűrűn,jó ha van, mert ha esküvőre,ballagásra hívnak, arra is jó .
6/7 anonim válasza:
Fekete cicanadrág,ha hasban szorít elvágod a dumit, H&M hosszú fehér ing,vagy bármilyen színű nagyon csinos,én vettem egy csomó ilyen inget,hosszú fenék alá ér és divatos.Én biztos így mennék!21hkm
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell kiöltözni nyelvvizsgára. A nyelvtudásod a lényeg, azt mindenképpen vidd magaddal, a pocak látványa az arra fogékony bizottságból jóindulatot vált ki :)
18 hetes, nyelvtanár km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!