Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogfájásra mit vehetnék be?

Fogfájásra mit vehetnék be?

Figyelt kérdés

25 hetes vagyok.

A dokim csak hétfőn tud fogadni.

3 napja tűröm a fájdalmat, de mára már nagyon borzalmas... :(

2010. febr. 12. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Algopyrint. Nekem azt mondta a védőnő és az orvos is, hogy inkább 1 szem gyógyszer, mint a szenvedés..az a babának se jó :( Jobbulást!
2010. febr. 12. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a propoliszos tinktúrát(cseppek)iszonyú jó fájdalomcsillapitó gyull.csökkentő.Teljesen természetes anyag a propolisz üsd be a keresőbe.Ami van benne egy kis alkohol azt nyugodtan lenyelheted mert a szervezetben pillanatok alatt lebomlik ezt egy orvos mondta.Nekem bevált,a fájós fogra 20 cseppet és hagyd ott pár percig nagyon csip először de az jó mert fertőtlenit gyógyit.Ha gondolod utána ki is köpheted ha nem akarod lenyelni.Napi 3x csináld vagy többször ha nagyon fáj.Tuti hatás.Az én fogamat már 3x rendbetette pár nap alatt.Vagy méhésznél vagy herbáriákban megkapod pár száz forint.Sok sikert és jobbulást!
2010. febr. 12. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Paramax rapid én azt "szedtem" rá is van írva hogy terhesek is szedhetik
2010. febr. 12. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rubofent monta a dokim hogy szehetek ,fogfájásra!
2010. febr. 12. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Panadolt is vehetsz be.

Amúgy azt mondják,ibuprofent nem szabad...nekem 30 hetesen húzták 3 fogam egyszerre,és egyet ideg kezeltek.Azt mondta a fogorvos,ha kell,nyugodtan vehetek be azt is ,terhesen ne tűrjem a fájdalmat,mert az rosszabb.Vettem be.Semmi baja nem lett a babámnak.

2010. febr. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!