Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok. Minimális...

7 hetes vagyok. Minimális (1-2 csepp) Barnás-rózsaszínes hüvelyváladékom van 2 napja. A hasam fájdogál. Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez belefér egy normál terhességbe és nincs semmi baj a babával?!

Figyelt kérdés

Több helyen olvasom, hogy ez akár normális is lehet a hormonváltozások miatt, illetőleg a szervezet hiheti, hogy eljött a menses ideje. Nekem az a baj ezzel, hogy a ciklusom mindig egyforma, és nem most van itt az ideje az álmensesnek. Félek, nehogy a vetélés jeleiről legyen szó.

Azt is írják több helyen, hogy a vetélés nagyobb mennyiségű és élénpiros vérzéssel jár. Ehhez képest nekem barnás-rózsaszínes és minimális. Kérlek titeket kismamák, akiknek volt, van ilyen problémátok, írjátok le a tapasztalataitokat. Azokéra is kíváncsi volnék (sokat segítene) akik már megszülték a babájukat!

Köszönöm

2011. febr. 19. 20:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy minden rendben!!!

Boldog babavárást!

2011. febr. 21. 13:12
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)))
2011. febr. 21. 13:35
 23/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kismamák!

Még az lenne a kérdésem, hogy megírnátok, milyen terhesvitamint szedtek/szedtetek!?

Köszönöm

2011. febr. 23. 16:23
 24/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kismamák!

Még az lenne a kérdésem, hogy megírnátok, milyen terhesvitamint szedtek/szedtetek!

Köszönöm

2011. febr. 23. 16:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedek. Szerintem nagyon jó. Első babával is ezt szedtem.
2011. febr. 23. 22:56
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia,

Gravidát. Már amikor terveztük, a terhesség és a szoptatás alatt is. Most a másodikkal csak folytatom (szoptatás mellett jött a gólya), és most is úgy tervezem, hogy amíg szoptatok, szedni fogom.

Az 1 éves baba anyukája :) (már 18 hete km)

A Gravidával annyi, hogy amennyiben pajzsmirigy TÚLműködésed van, nem szabad szedned, akkor Elevitre kell váltanod. (a jód a pajzsmirigy működését serkenti, és a Gravidában van)

Az elevitben 2x annyi a vas, ha vashiányra hajlamos vagy, azt ajánlom.

Üdv!

2011. febr. 24. 08:57
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 24. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!