7 hetes vagyok. Minimális (1-2 csepp) Barnás-rózsaszínes hüvelyváladékom van 2 napja. A hasam fájdogál. Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez belefér egy normál terhességbe és nincs semmi baj a babával?!
Több helyen olvasom, hogy ez akár normális is lehet a hormonváltozások miatt, illetőleg a szervezet hiheti, hogy eljött a menses ideje. Nekem az a baj ezzel, hogy a ciklusom mindig egyforma, és nem most van itt az ideje az álmensesnek. Félek, nehogy a vetélés jeleiről legyen szó.
Azt is írják több helyen, hogy a vetélés nagyobb mennyiségű és élénpiros vérzéssel jár. Ehhez képest nekem barnás-rózsaszínes és minimális. Kérlek titeket kismamák, akiknek volt, van ilyen problémátok, írjátok le a tapasztalataitokat. Azokéra is kíváncsi volnék (sokat segítene) akik már megszülték a babájukat!
Köszönöm
Örülök, hogy minden rendben!!!
Boldog babavárást!
Sziasztok Kismamák!
Még az lenne a kérdésem, hogy megírnátok, milyen terhesvitamint szedtek/szedtetek!?
Köszönöm
Sziasztok Kismamák!
Még az lenne a kérdésem, hogy megírnátok, milyen terhesvitamint szedtek/szedtetek!
Köszönöm
Szia,
Gravidát. Már amikor terveztük, a terhesség és a szoptatás alatt is. Most a másodikkal csak folytatom (szoptatás mellett jött a gólya), és most is úgy tervezem, hogy amíg szoptatok, szedni fogom.
Az 1 éves baba anyukája :) (már 18 hete km)
A Gravidával annyi, hogy amennyiben pajzsmirigy TÚLműködésed van, nem szabad szedned, akkor Elevitre kell váltanod. (a jód a pajzsmirigy működését serkenti, és a Gravidában van)
Az elevitben 2x annyi a vas, ha vashiányra hajlamos vagy, azt ajánlom.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!