Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok. Minimális...

7 hetes vagyok. Minimális (1-2 csepp) Barnás-rózsaszínes hüvelyváladékom van 2 napja. A hasam fájdogál. Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez belefér egy normál terhességbe és nincs semmi baj a babával?!

Figyelt kérdés

Több helyen olvasom, hogy ez akár normális is lehet a hormonváltozások miatt, illetőleg a szervezet hiheti, hogy eljött a menses ideje. Nekem az a baj ezzel, hogy a ciklusom mindig egyforma, és nem most van itt az ideje az álmensesnek. Félek, nehogy a vetélés jeleiről legyen szó.

Azt is írják több helyen, hogy a vetélés nagyobb mennyiségű és élénpiros vérzéssel jár. Ehhez képest nekem barnás-rózsaszínes és minimális. Kérlek titeket kismamák, akiknek volt, van ilyen problémátok, írjátok le a tapasztalataitokat. Azokéra is kíváncsi volnék (sokat segítene) akik már megszülték a babájukat!

Köszönöm

2011. febr. 19. 20:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
az eg vilagon semmi baja nem lehet a babanak ezektol a terhessegmegtarto gyogyszerektol...az egyetlen dolog ami tortenhet hogy kicsit erosebbek lesznek a hanyingerek de a babara nem artalams...jo hogy mesz uhra mert jobb biztosat tudni mint felni a bizonytalantol...amig nem lat doki addig szigoru fekves mert ez mar onnmagaban nagyon sokat segithet es ha gorcsolsz akkor magne b6 napi 3x1...varjuk a leleteket es addig meg probalj meg ne izgulni
2011. febr. 20. 12:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Én is 7 hetes vagyok és három hete pecsételek. UH-n kiderült, hogy van egy kis hematóma a méhemben, amíg fel nem szívódik/ki nem ürül, szigorú fekvés szükséges, különben a vetélés veszélyének teszem ki magam. A klinikán azt mondták, ne aggódjak, ez elég gyakori, nem tudni az okát. Szóval Neked:

1; Doki mihamarabb

2; Fekvés

3; Lelki nyugalom

2011. febr. 20. 14:11
 13/27 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászóló vagyok.

4; Válts dokit (bocs, de szerintem ez a 2 hét nonszensz)

2011. febr. 20. 14:14
 14/27 anonim ***** válasza:
Kedves Laura! Ezekben a gyógyszerekben (Utrogestan vagy Duphaston) progeszteron van. Ez egy hormon, ami segít megtartani a terhességet, és semmiféle magzatkárosító hatása nincs. Én a helyedben nem várnék keddig, hanem fognám magam, és bemennék az ügyeletre még ma. Minden jót, és írj majd! Egyik korábbi válaszoló voltam.
2011. febr. 20. 15:23
 15/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kedves kismama társaim!

Megfogadtam a tanácsotokat, és úgy döntöttem, hogy holnap(hétfőn) elmegyek az orvoshoz. Ma alkalmanként ellenőriztem, hogy van-e "vérzés" Hál'Istennek ma tünetmentes vagyok. Remélem, most már végleg megszűnik a problémám, de a gyógyszerhez (Utrogestan) mindenképpen ragaszkodni fogok!

Tényleg NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK MIND! Feltétlen beszámolok, holnap, hogy mit mondtak!

Üdv: L

2011. febr. 20. 18:40
 16/27 anonim ***** válasza:

Pihenni tudsz,tényleg ennyi.

Nekem minimális volt,mégse maradt meg,örültem,hogy barnázok,már nem rózsaszín,erre el is vették a kedvem,hogy azért barna,mert már megalvadt.

Nekem csak gest gyűrűm volt,5 mm-es 6+3nál,nem jól fejlődött.

PIHENJ!!!És holnap gyere!!!

Első baba lenne??

2011. febr. 20. 19:21
 17/27 A kérdező kommentje:

Szia.

Igen, az első babánk. Nagyon pozitív a hozzáállásom, mert úgy gondolom, a pozitív gondolkodás nagyon sokat segít. Elsőre sikerült teherbe esnem annak ellenére, hogy PCOS (policisztás) voltam. Nem hittük volna, hogy sikerül, de mégis megtörtént, akkor eldöntöttem, hogy semmi baja sem lehet a babánknak, hiszen erős vagyok. Az immunrendszerem és a fizikai állapotom is nagyon jó. Nagyon bízom benne, hogy csak valami apróság miatt lehetett. Mint ismételtem, mára már nyoma sincs, pedig ma igazán nem volt alkalmam pihenni. Köszi a támogatást, holnap jelentkezem.

Neked meg csak annyit mondanék, hogy őszintén sajnálom, hogy ez történt veled, és kívánok neked nagyon sok jót!

szia

2011. febr. 20. 20:15
 18/27 anonim ***** válasza:

15.23-as vagyok. Akkor egy kis biztatás: képzeld, nekem is azt mondták anno, hogy PCO-s vagyok, és nekem is sikerült spontán teherbe esnem nem sokkal azután, hogy ez kiderült.:) Viszont én is barnáztam, nagyon megijedtem, így azonnal mentünk az ügyeletre. Ott kaptam gyógyszert, meg pár napig bent tartottak megfigyelésen, utána szigorúan pihennem kellett, de hála az égnek nem lett semmi baj, egészséges Babám született.:) Ja, és PCO-san spontán másodszorra is sikerült teherbe esnem, de ezúttal az orvosnál kezdtünk, és a biztonság kedvéért írattam fel gyógyszert.

Ja, igen, és én is biztos voltam benne, hogy nem lehet semmi baja a kicsikémnek. Nagyon remélem, hogy Te is hasonlóan szerencsés leszel/vagy, mint én! De mindenekelőtt holnap ORVOS, ORVOS! És ahogy előttem is írták, egyetértek, szerintem menj másikhoz, olyan kell, akire lehet számítani!

2011. febr. 20. 21:41
 19/27 anonim ***** válasza:

Kedves Laura!

Tegnapi 10:14-es vagyok.

Az Utrogestan az progeszteron hormon. Normál esetben ez termelődik elegendő mennyiségben az anyukában. Nálunk nem :)

Tehát semmi baja nem lesz a babócának.

És egyik Válaszoló írta a Magne B6-ot, azt én el is felejtettem, ezt is szedd, napi 3-at.

Drukkolok, és írj majd ma! :)

És szerintem is érdemes megfontolni a dokiváltást... Ha már az elején ilyen felelőtlen.... Persze, lehet, hogy ma, mire mész minden rendben lesz, de a progeszteron hormontól akkor sem lenne bajod, ha "feleslegesen" szednéd.

Szerintem is a legfontosabb a pozitív hozzáállás, így biztosan minden rendben lesz :)

2011. febr. 21. 09:34
 20/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok Kedves Barátok!

Most jövök az ultrahangról. Semmi baj Hál'Istennek. Meghallgathattam a kicsikém szívhangját! Fantasztikus volt. Az orvos azt mondta, hogy minden rendben van, valószínű, hogy vagy álmenses vagy terhességi beágyazódás miatt lehetett. Bár az utóbbit nem igazán értem, a terhességi beágyazódásról úgy tudtam, hogy a fogantatás után történik..mindegy

Kérdeztem az utrogestant, hogy elkezdhetem-e szedni, de azt mondta, egyenlőre nem kell. Megjegyzem, ez most nem a saját orvosom volt. Viszont megjegyezte, hogy minden vérzéses tünetnél el kell menni uh-ra. Úgyhogy azt mondta, jól tettem, hogy ma elmentem. Köszönöm még egyszer mindenkinek!! Aranyosak vagytok!

10.14-es örülök, hogy nálatok is minden rendben volt! Gratulálok!

2011. febr. 21. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!