Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kismama megtudja érezni...

A kismama megtudja érezni hogy kisfia vagy kislanya lesz e? Mindig csak azt almodom hogy kisfiam szuletett, es a megerzesem szerint is fiu.

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 18:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálunk is így volt! A férjem lányt érzett, de az álmaimban meg inkább fiúcskával álmodtam! Igaz, ami érdekes volt, hogy az álmaimban a baba neme nem volt teljesen egyértelmű! Én meg csak halványan éreztem fiút, nem is mondtam! De aztán az uh-kon beigazolódott!:) De férjem nagyon örül neki!
2009. febr. 13. 19:00
 12/21 A kérdező kommentje:
persze mi is orulni fogunk barhogyan is legyen, csak egeszseges legyen.meglepodtem a ferjemen. olyan magabiztosan allitotta hogy kislany lesz.mintha ez a vilag legtermeszetesebb dolga es legbiztosabb tenye lenne
2009. febr. 13. 19:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én többször álmodtam hogy látom az uh-on hog fiú, és az is lett:)

2009. febr. 13. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kiderult h babat varunk a ferjem kijelentette h az elso gyerek biztosan csak fiu lehet.Egy ideig csenben mosolyogtam mert en a mar a legelejen is lanyt ereztem.Egyszer mondtam is neki de azt mondta majd meglatom h neki lesz igaza:)).Hat a 20 hetes uh-n kiderult h jol ereztem tenyleg kislany.A ferjem teljesen le volt dobbenve,de most mar nagy az apa-lanya szerelem:)).
2009. febr. 13. 19:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig fiúval álmodtam és tényleg az lesz.:) Ja és szőke kisfiúval, na majd kíváncsi leszek az bejön e. :))

26 hetes pocakos

2009. febr. 13. 19:24
 16/21 A kérdező kommentje:
enis megalmodtam azt amikor pantos riflecskeben, kis cipocskeben tipeg felem, amint tanulja az elso lepeseit.:D ja es hogy az apja es a papaja utan kek szeme lesz, mert a mamajanak barnak
2009. febr. 13. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én álmodtam vele,hogy kisfiú. Azt mondtam,csak fiam lehet. Most a 20.héten meg mondták,hogy kislány. :)
2009. febr. 13. 20:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kisfiuval álmodtam kék overál volt rajta a kék babakocsijában feküdt:D:D

Mindenki fiut jósól én meg harcolok a kiscsajért:D

de am megérzéseim szerint is fiu lesz és inkább nem harcolok tovább:D:D feladom:D:D

2009. febr. 13. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:

én az első pillanattól kezdve éreztem, hogy fiú, és ezt az UH-n többször meg is erősítették :)

érdekes, hogy én soha nem álmodtam még a babával :O

2009. febr. 14. 08:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia! Én a terhességem elejétől kezdve valahogy úgy éreztem, hogy kisfiam lesz. Nem tudom miért, de akárhányszor rá gondoltam, valahogy mindig egy kisfiút láttam magam előtt és hát nagyon úgy néz ki, hogy fiú lesz:)

Üdv 29 heteske

2009. febr. 14. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!