A kismama megtudja érezni hogy kisfia vagy kislanya lesz e? Mindig csak azt almodom hogy kisfiam szuletett, es a megerzesem szerint is fiu.
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 18:45
1/21 anonim válasza:
Nekem van egy 5 éves lányom, akinél első pillanatban éreztem h lány lesz. Most 11hetesen tuti bizttosan érzem h fiam lesz...
Gondolj bele...régen amikor az uh-gal még nem nézték a nemeket akkor is megérezték az anyukák h fiuk vagy lányuk lesz...a megérzés most is működik...szerintem.
2/21 anonim válasza:
Én nem éreztem meg. Azt hittem kisfiú lesz de kiderült, hogy kislány. Egyébként őszintén szólva kislányt is akartam. :-) A párom nagyon fiút akart de mostmár nagyon örül, hogy kislány lesz.
3/21 anonim válasza:
Akkor kisfiad lesz:)
Mondjuk a vágyakat és a megérzést nem szabad összetéveszteni, sem összhangba hozni...
Első voltam.
4/21 anonim válasza:
Nekem 2,5 éve született a kislányom. Az elejétől fogva éreztem (nem tudom hogy) hogy lány lesz. Álmomban is kislányról álmodtam és nini... kislányom született. Most 13 hetes kismami vagyok, és most úgy érzem, hogy fiam lesz. :) Hát kíváncsi leszek... Szóval én hiszek a megérzéseimben. :D Boldog babavárást!
5/21 A kérdező kommentje:
a férjem biztos benne, hogy kislany lesz, en meg allitom hogy kisfiu. meglatjuk kinek lesz igaza
2009. febr. 13. 18:53
6/21 Adri baba válasza:
Én folyamatosan fiúról álmodtam,és lány :))
7/21 anonim válasza:
Ahogy TE érzed!!!! Egyébként nálunk is lányt mond a férjem:)
Ismét első voltam...
8/21 anonim válasza:
Második gyermekünket várjuk. Az előzőnél 14 hetesen "megfellebbezhetetlenül" megéreztem, hogy fiú lesz - és igen! Most azért voltam biztos benne, hogy lány, mert olyan rosszul voltam a terhesség elején, hogy azt csak (az állítólag sokkal szívósabb) lány bírhatta ki. Aszongyák, hogy tényleg lány.
9/21 A kérdező kommentje:
egyebkent lehet azert akar lanyt, mert azt gondolja hogy a lanyok feltetlenul apasak:D vagy lehet azert mert a noveremnek aranyos kislanyai vannak es szeret rajuk vigyzni, megszokta, esetleg azert mert csondesebb, felenkebb ferfi:D
2009. febr. 13. 18:57
10/21 A kérdező kommentje:
utolso valaszolonak: hanyadik hettol kezdodtek a rosszulleteid?hát én is szenvedek miattuk egeszen a mai napig.13 hetes
2009. febr. 13. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!