Mikor látszott meg a hasatokon a terhesség?
Az első gyermekemnél nekem is csak később látszódott, mert akkor még feszül mindened. Én is csak ha hasra feküdtem éreztem, hogy ott van egy dudor :)
A másodiknál hamarabb is látszódott, mert már a bőröm is és belül is kinyúltam.
Az első babámat 22 hetesen éreztem meg biztosan a másodikat 16 hetesen. Sokat számít, hogy hanyadik baba. Ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy nem fejlődik rendesen! 4 hónaposan már ha akarnád sem tudnád letagadni! :) Akkorra már el is kezd feljebb jönni, vagyis nem csak egészen lent lehet majd látni, hanem szépen jön felfelé a köldöködhöz.
Istenem, de jó ezeket átélni! Úgy irigyellek, bár én is ott tarthatnék! :D Babát várni az élet legcsodálatosabb dolga!
Sok boldogságot, kevés émelygést, normál terhességet és szülést kívánok, és persze legfőképp egy egészséges kisbabát!
23-24 hetesen kezdett el nőni a pocim, addig szinte semmi sem volt! Simán letagadhattam volna, hogy terhes vagyok, pedig vékony voltam. Na, de aztán elég gyors ütemben nőtt, a végén már gurultam. :)
Amúgy az elején én is puffadtam, aztán elmúlt a puffadás (nekem kb. 11 hetesen) és tök lapos lett a pocim.
Én is épp ma vagyok 13 hetes... és arra számítottam, hogy már egyértelmű babás pocakom lesz mostanra. De még nincs. A súlyom sem változott eddig. Csak kicsit kerekebb lettem, de mivel nem voltam a terhesség előtt sem sovány ez másoknak aligha tünik fel.
Remélem hamarosan látható és érezhető lesz mindkettőnknél a dolog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!