Mit szóltok a hagyományörzéshez? Férjem rendkívül makacs ember, de nagyon szeretem. Ő is engem.
11 hetes vagyok. Még nem tudjuk a pici nemét, de nagyon kisfiút érzek. Férjemnek nincs rossz neve, de régimódi. (László)
Kérdésem az lenne, h mivel nem nagyon van olyan férfinév amihez ragaszkodnék, nem túl konzervatív, és régimódi ha a férjem nevét adom neki? Ő mindennél jobban szeretné. Én picit húzom a szám, de nincs kifogásom amúgy....mit tegyek?
Szia,szerintem nyugodtan adhatod neki a László nevet,kisfiúnak aranyos név a Lackó,vagy a Lacika.De többet lesz felnőtt mint gyerek,ezért olyan név kell amit mint férfi is viselhet.Ma nagyon divatos a Bence,meg Alex,Krisztofer,Martin,de hát már ne haragudjon meg rám senki szerintem ezek nevetséges nevek egy férfinak!Akkor ezerszer ikább László legyen egy férfi neve!!A szomszéd kifiú neve János István,sosem okozott gondot azt mondanom neki,hogy Janó!
Egyébbként ha a fiam pont aznap születik mint a férjem nagyapja akkor István lett volna a papa örömére,csak 3 nappal előbb érkezett,így én választottam.
Hé:) Szerintem az Antal sem rossz. Sőt, az egy kimondottan szép hangzású név.
A László sem rossz, sőt a mostani Ádám, Bence, Bálint, Milán , Botond áradat mellett igazán egyedi is:)
Szia!Nalunk is hasonlo volt a helyzet.A ferjem Tibor,az aposom is(az o apja is az volt csak mar nem el),a sogornom ferje is Tibor.Szoval nalunk Tibor mindenki:)).Az en ferjem is nagyon szerette volna h Tibor legyen a kisfiu.Hat sokat vacilaltam rajta mert kulonben a Tibor nev nekem nagyon tetszik,szoba jott a ket neves megoldas is.Hat mire rabolintottam ,h jo legyen addigra kiderult h kislanyunk lesz:)).De igy legalabb meg van a fiu nev igy elore is:).
Ne aggodj,ha valaki regimodinak tart akkor vigasztaljon h akkor meg vagyunk egy paran regimodiak....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!