Mit szóltok a hagyományörzéshez? Férjem rendkívül makacs ember, de nagyon szeretem. Ő is engem.
11 hetes vagyok. Még nem tudjuk a pici nemét, de nagyon kisfiút érzek. Férjemnek nincs rossz neve, de régimódi. (László)
Kérdésem az lenne, h mivel nem nagyon van olyan férfinév amihez ragaszkodnék, nem túl konzervatív, és régimódi ha a férjem nevét adom neki? Ő mindennél jobban szeretné. Én picit húzom a szám, de nincs kifogásom amúgy....mit tegyek?
szia
szerintem szép név a lászló, picinek lehet becézni,lacika, lackó(bár nem egy felnött lackót ismerek), és ha felnő lehet laci.
nem régimódi szerintem.
sok boldogságot
Szerintem sem régimódi!
Régimódi talán Sándor, Lajos, ilyesmi....
Már van egy kislányunk. Ő nem az én nevemet kapta. Én nem szeretem a nevemet. Most viszont tutira érzem h kisfiú....
Lányomnál is éreztem h kislány lesz. Annyira szeretem a férjem, h nem tudom nem az ő nevét adni a picinek. Tudván h neki ezzel mekkora örömet adhatok. Viszont nem akarom neki megmondani h beleegyezem a névbe. Majd szülés után tudja meg....nem lesz apás szülés. Én nem akarom.
Erre én csak annyit tudok mondani, kit érdekel mások véleménye.Olyan nevet adunk amilyet akarunk+az én pici fiam lesz a családban a harmadik generáció akit Lászlónak hívnak mivel a párom is és apósom is László.Na igen ha Géza,Gyula vagy Béla neve lenne a páromnak akkor azt úgy oldanám meg, hogy második keresztnévnek adnám ezeket, elsőnek meg ami jobban tetszik.
Ja és még annyi hogy a családban az én kicsim lesz az 5-ik László mert nem csak a páromat és apósomat hívják így hanem a bátyámat és a fiát is Lászlónak hívják. De én igy is örömmel adom neki mert nekem alapból is tetszik a László név.
Üdv 38 hetes km
Szia!
Szerintem csak akkor add neki, ha tényleg Te sem bánod. Az én párom Imre és Ő is mindenképpen szeretné ezt a nevet adni ha kisfiunk lesz. (15 hetes vagyok, én is érzem, hogy fiú). Nekem kicsit sem tetszik ez a név és képzeld már-már megegyeztünk, hogy csak a második neve lesz Imre. Esetleg próbálkozz Te is ezzel :)
Minden jót Neked és a Kisbabádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!