Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok a hagyományörzéshe...

Mit szóltok a hagyományörzéshez? Férjem rendkívül makacs ember, de nagyon szeretem. Ő is engem.

Figyelt kérdés

11 hetes vagyok. Még nem tudjuk a pici nemét, de nagyon kisfiút érzek. Férjemnek nincs rossz neve, de régimódi. (László)

Kérdésem az lenne, h mivel nem nagyon van olyan férfinév amihez ragaszkodnék, nem túl konzervatív, és régimódi ha a férjem nevét adom neki? Ő mindennél jobban szeretné. Én picit húzom a szám, de nincs kifogásom amúgy....mit tegyek?

2009. febr. 13. 16:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szia

szerintem szép név a lászló, picinek lehet becézni,lacika, lackó(bár nem egy felnött lackót ismerek), és ha felnő lehet laci.

nem régimódi szerintem.

sok boldogságot

2009. febr. 13. 16:07
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sem régimódi!

Régimódi talán Sándor, Lajos, ilyesmi....

2009. febr. 13. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Szerintem ha annyira szeretné a férjed, akkor adjátok a László nevet a babának. Sokkal jobb mint ha József, vagy Gyula lenne. A Lászlót lehet aranyosan becézni is! Nekünk is kisfiunk van és ha a férjem szerette volna én szivesen adtam volna az ő nevét a babánknak,mondjuk őt Ákosnak hívják.
2009. febr. 13. 16:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ha ő szeretné add neki a László nevet és esetleg egy második nevet ami neked is tetszik,mikor felnő ő eldöntheti melyiket szeretné használni
2009. febr. 13. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan neve legyen a babának amilyet ti szeretnétek az, hogy mások szerint ez régimódi vagy nem az kit érdekel. Én is fiút éreztem az elején aztán úgy néz ki lányka lesz :), még nem tuti mert a 18. heti UH-n nem látta jól a doki. Mi még nem döntöttük el a nevét de csak olyat választunk ezt megbeszéltük, ami mindkettőnknek tetszik. Addig keresünk amíg olyat nem találunk.
2009. febr. 13. 16:11
 6/16 A kérdező kommentje:

Már van egy kislányunk. Ő nem az én nevemet kapta. Én nem szeretem a nevemet. Most viszont tutira érzem h kisfiú....

Lányomnál is éreztem h kislány lesz. Annyira szeretem a férjem, h nem tudom nem az ő nevét adni a picinek. Tudván h neki ezzel mekkora örömet adhatok. Viszont nem akarom neki megmondani h beleegyezem a névbe. Majd szülés után tudja meg....nem lesz apás szülés. Én nem akarom.

2009. febr. 13. 16:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre én csak annyit tudok mondani, kit érdekel mások véleménye.Olyan nevet adunk amilyet akarunk+az én pici fiam lesz a családban a harmadik generáció akit Lászlónak hívnak mivel a párom is és apósom is László.Na igen ha Géza,Gyula vagy Béla neve lenne a páromnak akkor azt úgy oldanám meg, hogy második keresztnévnek adnám ezeket, elsőnek meg ami jobban tetszik.

Ja és még annyi hogy a családban az én kicsim lesz az 5-ik László mert nem csak a páromat és apósomat hívják így hanem a bátyámat és a fiát is Lászlónak hívják. De én igy is örömmel adom neki mert nekem alapból is tetszik a László név.

Üdv 38 hetes km

2009. febr. 13. 16:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Örülök h ezt mondjátok! Nekünk még a dédipapa is él..(hála a jó égnek) és ő is László. A papa is és a férjem is.4.generáció
2009. febr. 13. 16:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem csak akkor add neki, ha tényleg Te sem bánod. Az én párom Imre és Ő is mindenképpen szeretné ezt a nevet adni ha kisfiunk lesz. (15 hetes vagyok, én is érzem, hogy fiú). Nekem kicsit sem tetszik ez a név és képzeld már-már megegyeztünk, hogy csak a második neve lesz Imre. Esetleg próbálkozz Te is ezzel :)

Minden jót Neked és a Kisbabádnak!

2009. febr. 13. 16:38
 10/16 A kérdező kommentje:
A két neves verziót kizártuk...nem akarunk két nevet a gyermekeinknek. A lányom is egy nevet kapott, a 2.gyerkőc is egyet fog kapni. Igazából nincs olyan név ami annyira tetszene h ragaszkodnék hozzá. A férjem neve meg mégsem annyira rossz....jobb mintha József, János, Béla, vagy Antal lenne....
2009. febr. 13. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!