38 hetes kismama vagyok. Tegnap óta a szeméremcsontomnál kb 2 másodpercenként visszatérő, ütemesen ismétlődő, apró rezgést érzek. Úgy tudnám leírni, mintha minden egyes szívdobbanásomra berezegne alul valami. Ez mitől lehet?
Szia! Nem csuklik a babád? Vagy azt máshogy érzed?
Ha eddig nem vetted észre máshogy a csuklát lehet hogy ez az, ütemes és időnként kis ideg csuklik( edzi a tüdejét ahogy nyeli a magzatvizet kialakul) Nekem gyakran csuklott.
szia!én is 38 hetes vagyok,és szerintem is a csuklás lehet,én is szoktam érezni:)
Boldog babavárást
Szia!
Lehet, hogy nem értelmezem jól, nekem olyan szokott lenni, hogy pont ott lent olyat érzek, mintha remegne, ilyen apró pici kis remegések, vagy bizseregne. Pont ott.:-) én ezt kb.20-22 hetes korom óta érzem, mondjuk ritkán. Nagyon fura érzés és ez nem csuklás, azt máshol érzem! Kérdeztem a dokit, azt mondja nem gond.Olvastam is róla, de nem sok minden derult ki számomra sem, hogy mi lehet ez. Most 31 hetes vagyok és makk egészségesek vagyunk. Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!