Penicillin-ekre pozitiv let a 36. heti hüvelykenet vizsgálat. Mit jelent?
köszi.nem mondott mert jövö 7 csütörtökre van időpontom hozzá és hamarabb nem is tudok kérni mert be van telve.
De akkor addig kibirja a dolog...
Köszönöm a válaszod:)
ha streptococcust néztek, (nézd meg,hogy azt-e),akkor ez azt jelenti, hogy augmentint v más antibiotikumot kapsz majd a szülésnél, mert a hüvelyben lévő strepto. baci árt a babának, mikor átmegy a szülőcsatornán! Aztr nézhették, hogy milyenféle penicillinre érzékeny a bacid, vagyis mi tudja majd kinyírni azt
Első szülésemkor én is így voltam, külön szólni kellett, nehogy elfelejtsék beadni. Infúzióba, szülés közbe, mert akkor ugye még átmegy a babába is, és védett lesz. De van olyan kórház is, ahol a szülés előtt kapsz antibiotikum múrát. Baci ellen nem való hüvelygomba krém (gomba nem= baci)
köszi a választ, sokat segitettél.
azt irja hogy gomba nem tenyészett ki, viszont staphylococcus aerus-t néztek és escherichia coli-t.
azt amit irtál nem találom a leleten.
de jövö 7en bizti meg tudom hogy mit jelent csak kiváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!