Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mangán rendelésre megyek...

Mangán rendelésre megyek orvosomhoz, azt mondta most csak terhesgondozás lesz.5e ft? Mi lesz benne? Legalább egy uh van benne? Vagy csak leleteket néz?

Figyelt kérdés

21km

most megyek elösször magán rendelésre

2011. febr. 18. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat ha odaersz meglatod,minden maganrendeles mas,igy nem lehet ezt megmondani.
2011. febr. 18. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire felszerelt a rendelője, mennyit vállal a doki.

Én is magándokihoz járok.

Bár sokkal drágább, ez Budapesten van. 10 e ft/alkalom.

Ebben van a vizsgálat, egy ultrahang, meg ha kell kenet vétel, kérdések, stb.

A régi magándokim 6 e ft-ba került, ott nem volt semmi, csak a vizsgálat, az uh-ért pluszba kellett fizetni.

2011. febr. 18. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 7 e-t fizetek alkalmanként. Mindig van uh, és meg is vizsgál, mert mindig van baci a vizeletemben, és nézi a méhszájat is.
2011. febr. 18. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én orvosomnál a terhesgondozás 5000 Ft/alkalom. Ebben van a leletek átnézése, megbeszélése, egy méhszájvizsgálat. UH-t ha kérek + 6000 Ft.

Nekem is lenne kérdésem ehhez kapcsolódóan: a szülésért még mennyit fogtok adni? Mert mire oda kerülünk már így is fogunk járni 60-70 ezernél.

2011. febr. 18. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:

előző terhességem nagyon sokba jött...:)

veszélyeztetett voltam kb 2-3hetente jártam dokihoz az 5000/alk.

szülésre 40et kapott szülésznő 10et....ez van...ha nem adsz akkor meg nem ugy viselkednek..

2011. febr. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!