Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaza van? (érettségivel...

Igaza van? (érettségivel kapcsolatos)

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy hol lenne igazából ennek a kérdésnek a helye...

Barátnőm huga, nyáron tölti majd a 19-et és terhes. Most májusban fog érettségizni, ha jól emlékszem azt mondta, hogy akkor lesz olyan 20-25hetes terhes. Kicsit parázik a szóbeli érettségitől de azt mondta, hogy ha látják, hogy terhes akkor úgy is megadják neki a kettest, mert a tanárok úgy vannak vele, hogy a baba miatt úgyse tud tanulni a pótérettségire.

Kicsit furcsán néztem rá...Egyébként az illető nem kisebbségi, nagyon rendes lány.

Szerintetek igaza van? Vagy lehet abban valami amit mond?

2011. febr. 17. 16:11
 1/6 A kérdező kommentje:

Jajj azt kihagytam, hogy az irásbelit azt olyan 3-as 4-es körülire meg tudja irni, csak a szóbelivel lesznek gondjai.

Féltem szegény lányt, nem akarom, hogy megbukjon érettségin.

2011. febr. 17. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én mindkét terhességem alatt vizsgáztam,és már látszott is rajtam.A döglött kutyát nem érdekelte,hogy terhes vagyok.Igaz tanultam...

Sztem azért tanulgasson a kislány.

2011. febr. 17. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségi nem akkora dolog, mint amekkorának az ember előtte érzi. Rendesek lesznek, semmi gond nem lesz az ég világon! Egy erős hármas írásbelivel át fog menni a szóbelin is! Sok boldogságot a babához neki!
2011. febr. 17. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Én ugyanebben voltam ugyanennyi idősen. Az érettségiztetőket marhára nem hatja meg, hogy kismama e vagy sem. Olyan diák mint a többi.
2011. febr. 17. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségi nem egy nagy dolog.Még nem terhesen is átengednék,így meg tuti biztos igen.
2011. febr. 17. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A terhesség sajnos nem kibúvó a tanulás alól...nálunk(bár én már egyetemre járok) mindenki nagy ívben leszarja azt, ha az ember kismama, sőt...valamikor jobban követelnek, mert nehogy az legyen, hogy neki azért ,emrt kismama...szóval erre azért figyeljen!
2011. febr. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!