Két hét múlva uh? De sajnos még nem tudjuk a baba nemét!? Tippelnétek?
Sajnos én is egy vagyok a sok közül, aki kíváncsi a véleményetekre, ugyanis sose volt rá alkalom amikor megmutatta volna magát és szerintem a közeljövőben nem is lesz(remélem két hét múlva azért megesik rajtam a kicsi szíve és egy kicsit megmutatja a lába közét)..nem tudjuk hogy milyen nemű a pici.Én 185cm magas vagyok, szóval, ha lehetne kérni hogy tippelnétek szerintetek ki lakik idebent??:)
Előre is köszönöm:
nekem is ilyen formácska volt a pocim és mindenki azt kérdezte hogy kislány(?) mert olyan lányos a formám és KISFIÚ lett!!!
Boldog baba várást!!
jajjjjhhh... bárcsak tudnám.
az a baj, hogy egész terhességem alatt nem hánytam, leginkább az édeset kívántam(csoki..keksz)alig ettem savi ubit, meg savi káposztát, leginkább étkezésekhez cseresznye befőttet.
anyukám sem hányt, se velem se a hugommal..
meg azok a babonák, hogy hol rúgott meg először, meg hogy hol éreztem először a mozgást.. :s
Hát csajok nem fogjátok elhinni de ez a pici kreálja magának a szerencséjét: tegnap elmentem az sztk-ba hogy végre megint uh.Aztán közölték hogy a dr. Úr se ma se holnap nem lesz, nincs de holnap az az ma már helyettesítés van. :)
Szóval megúszta.. de mivel fogadott dokiról van szó így jövőhét szerdán megyünk legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!