Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két hét múlva uh? De sajnos...

Két hét múlva uh? De sajnos még nem tudjuk a baba nemét!? Tippelnétek?

Figyelt kérdés

Sajnos én is egy vagyok a sok közül, aki kíváncsi a véleményetekre, ugyanis sose volt rá alkalom amikor megmutatta volna magát és szerintem a közeljövőben nem is lesz(remélem két hét múlva azért megesik rajtam a kicsi szíve és egy kicsit megmutatja a lába közét)..nem tudjuk hogy milyen nemű a pici.Én 185cm magas vagyok, szóval, ha lehetne kérni hogy tippelnétek szerintetek ki lakik idebent??:)

Előre is köszönöm:

[link]

2011. febr. 17. 13:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen formácska volt a pocim és mindenki azt kérdezte hogy kislány(?) mert olyan lányos a formám és KISFIÚ lett!!!

Boldog baba várást!!

2011. febr. 17. 14:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Ellenkezem a közvéleménnyel, szerintem lány! Ez volt az első megérzés, eddig még minden kismamánál bejött.
2011. febr. 17. 15:05
 13/20 A kérdező kommentje:

jajjjjhhh... bárcsak tudnám.

az a baj, hogy egész terhességem alatt nem hánytam, leginkább az édeset kívántam(csoki..keksz)alig ettem savi ubit, meg savi káposztát, leginkább étkezésekhez cseresznye befőttet.

anyukám sem hányt, se velem se a hugommal..

meg azok a babonák, hogy hol rúgott meg először, meg hogy hol éreztem először a mozgást.. :s

2011. febr. 17. 15:18
 14/20 anonim ***** válasza:
En a lanyommal (amikor ilyen formaju volt a pocim mint a tied) nagyon sok ecetes uborkat ettem, edesseget nem. Most semmi sosat, ecetest nem eszek viszont annyi edesseget hogy eletemben annyit nem ettem, hihetetlen de ahogy felkelek edesset eszek, edesseggel fekszem.. kivancsi vagyok nagyon hogy van e osszefugges a nemmel, vagy attol lehet meg egy lany? Megol a kivancsisag engem is. (en voltam a 182cm-es)
2011. febr. 17. 15:38
 15/20 A kérdező kommentje:
volt olyan hogy bundás kenyeret kentem meg lekvárral..és nagyon ízlett.legalább 2-3 szeletet megettem így ebből.volt olyan, hogy főtt húst ettem konzerves kukoricával és lekvárral.. :s apukám az ilyen a családban aki bármit megeszik mert jó gyomorral rendelkezik de ezt ő sem tudta végignézni, hogy miket eszem össze.
2011. febr. 17. 15:59
 16/20 anonim ***** válasza:
:-)) egeszsegedre! en nem eszek ilyen extremen(furan) :-))
2011. febr. 17. 16:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Én amikor a lányom vártam első trimeszterben semmi kaját nem kívántam, a másodikban a sósat, a harmadikban az édeset! :D Tehát nálam nem volt mérvadó! Én a pocid alapján fiúra tippelek!
2011. febr. 17. 16:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kislány lesz!!!!!!!!!!!! Nekem ez olyan lányos poci:)))
2011. febr. 18. 06:26
 19/20 A kérdező kommentje:

Hát csajok nem fogjátok elhinni de ez a pici kreálja magának a szerencséjét: tegnap elmentem az sztk-ba hogy végre megint uh.Aztán közölték hogy a dr. Úr se ma se holnap nem lesz, nincs de holnap az az ma már helyettesítés van. :)

Szóval megúszta.. de mivel fogadott dokiról van szó így jövőhét szerdán megyünk legközelebb.

2011. márc. 3. 16:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem kozben kiderult hogy lanyom utan fiut varok. varjuk a jovohetet akkor majd ird meg:-) (182cm km)
2011. márc. 3. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!