Két hét múlva uh? De sajnos még nem tudjuk a baba nemét!? Tippelnétek?
Sajnos én is egy vagyok a sok közül, aki kíváncsi a véleményetekre, ugyanis sose volt rá alkalom amikor megmutatta volna magát és szerintem a közeljövőben nem is lesz(remélem két hét múlva azért megesik rajtam a kicsi szíve és egy kicsit megmutatja a lába közét)..nem tudjuk hogy milyen nemű a pici.Én 185cm magas vagyok, szóval, ha lehetne kérni hogy tippelnétek szerintetek ki lakik idebent??:)
Előre is köszönöm:
Nekem ilyen formájú pocim volt - kisfiúval.
Jó egészséget Nektek!
woow :)
hát köszönöm szépen!akkor viszont harcba kerülök a párommal :D ugyanis fiú nevet még nem választottunk.ami nekem tetszik az neki nem tetszik.. :s
de biztos hogy lesz majd olyan amiben egyetértünk.
attól függetlenül várom még a tippeket..
köszönöm szépen!
En is hasonlo helyzetbe vagyok mint te, igaz en 182 cm vagyok :-) Nem mutatta meg a nemet eddig, hetfon megyek ekora, remelem nagyon hogy megmutatja magat akkor mert nem nagyon tudnek elmenni megegyszer, max a terhesseg vegefele..
masodik babamat varom, az elsovel volt ilyen hasam es bar mindneki fiut josolt lany lett, szerencsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!