Mivel előzhető meg vagy korrigálható a vizeletcsepegés?
Figyelt kérdés
Egy 28 hetes kismama. Az első babámat várom és nagyon kellemetlen.2008. jan. 31. 14:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem az intimtorna sokat segít.(Kriston Andreának van ilyen könyve)
2/5 anonim válasza:
Intimtornával tudsz javítani a helyzeten.a lényege azon alapszik, hogy úgy csinálsz,mintha pisilnél, tartod egy pár másodpercig, majd mintha visszatartanád,ezt is tartod, és naponta többször ismételheted, majd a visszatartott időt szép lassan növelni kell.De a neten is sokat olvashatsz róla, le van írva részletesen,hogyan kell, érdemes.
3/5 anonim válasza:
Nekem is van sajna, de többségében csak akkor jelentkezik, ha nagyot tüsszentek:-)
BEtéttel kiküszöbölhető a kellemetlenség következménye, és a torna persze jó.-)
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A Kegel-gyakorlatok majd újra formába hozzák az izmaidat. Ajánld a férjednek is, a pasikkal is csodát tesz az intim torna :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köxke Mindekinek a válaszokat, sokat segítettetek!
:-)
2008. febr. 1. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!