22-hetes pocis vagyok! Ti is sokat nassoltok napközben? Mostanában rám jött:- ( Ki mit szokott kívánni?

Szia!
Én mangót és mexikói babot eszek kilószámra, egyszerüen nem tudom megunni :-)
24 hetes vagyok

Nálam teljesen változó,van amikor enni is csak azért eszek,mert muszáj:( utána meg rám jön és folyamatosan tömöm magam.Az elején nemnormális mennyiségű Nektarint ettem kefírrel meg paradicsomlével kombinálva:)
Ma töltöttem a 28. hetet,mostanában nincsenek ilyen heppjeim,az viszont sűrűn előfordul hogy megveszek valamit /mert az nekem KELL/ és mire haza érek vele már rá sem tudok nézni :P
Helga

Szia!
Én csokit kajálnék kiló szám, de azért próbálom türtőztetni magam. Egyébként meg mindig mást kívánok. Volt hogy megettem egy ülő helyemben 4 szelet párizsi szeletet, úgy rá voltam állva. De az első trimeszterben pl a savanyúkáposzta (hordós) volt a heppem, sé azt bármivel:D Volt, hogy rizses lecsós tojást ettem, és hozzá savanyúkáposztát... Hát vannak fura kívánságai a babának:D De Ő tudja, mi a jó:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!