16 hetes km vagyok, mar hetek ota azt erzem, hogy a bal fülemmel v. Mi nem stimmel, olyan mintha be lenne dugulva, picit fülemtövenel is megduzzadtak a mirigyek. Ez is tünet lenne?
Figyelt kérdés
A torkom reggelente fajogat, es ott is olykor duzzadast erzek. Fogaszaton jartam mar, ott minden rendben van. Menjek el fül -orr -gegeszetre ? Vagy ez is a hormonoknak köszönhetö? Jart mar mas is igy?2009. febr. 12. 09:32
1/3 anonim válasza:
Menj orvoshoz,ez nem terhességi tünet.Fültő gyulladásod is lehet.Inkább hiába,de menj el.
2/3 anonim válasza:
Szia, én már hallottam ilyenről! Sőt terhességi tinnitusról is. Mindenképp menj el orvoshoz, hátha tud rajta kicsit enyhíteni, de nem hiszem, hogy nagy baj lenne. Tényleg hallottam már ilyet többször.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt terhesség alatt egy időszakom, amikor vacakolt a fülem. Nekem az volt a gondom, hogy teljesen váratlan helyzetekben pattant egyet, és akkor olyan furcsán hallottam a saját hangomat, főleg az 'm' betűs szavakat. Néhány perc múlva mindig elmúlt. Voltam vele fülészeten is, azt mondták, semmi bajom. Néhány hét után aztán magától megszűnt.
Szerintem lehet köze a terhességhez, mert ilyenkor az orrnyálkahártya is bővebb váladékot termel, sokaknak az orruk dugul be.
Azért ha nagyon zavar, menj el fülészetre, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!