Kismamák. Midenki érezte amikor terhes lett?
Figyelt kérdés
Volt köztetek olyan akinek nem voltak erre utaló jelek.Mellfeszülés hányinger stb és mégis terhes volt?2011. febr. 14. 15:08
11/15 anonim válasza:
Én nem tudom elmondani,hogy honnan,de tudtam:)1 napot késett a menzeszem és mondtam a férjemnek hogy vegyen egy tesztet,biztos ami biztos.előtte fájt a mellem,a hasam,de az mensi előtt is szokott,mondta hogy még fölösleges,minek,de vett 3at,mind pozitív lett,aztán már szerintem ennek tudtában phszihésen kezdtek tüneteim lenni,hányinger,szédülés,kívánósabb lettem(lehet a cigaretta végett is ,mert miután megcsináltam a teszteket egy szálat sem szívtam el)...holnap megyek az első u.h ra,6 hetes terhes vagyok.érzem a mindjárt megjön érzést,a mellem majd szét durran annyira feszül.iszok a "biztos siker" érdekében cickafark és palástfű teát,az meggátolja a vetélést.Boldog babavárást kívánok!
12/15 anonim válasza:
Második mi lett a reggeli teszted eredménye?szurkolok!!!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek.
2011. febr. 16. 10:01
14/15 anonim válasza:
Szia,
Tegnap teszteltem. Negatív lett, de még mindig nem jött meg a mensim, csak mensi szerű görcsim vannak néha.....
Én már nemtom szedjem e a PreMenst mert szerintem az tolta ki:S (most a nemvárt napjától nem szedem, mert tom h nem tesz jót)
Hát nemtom, de már kezd elegem lenni ebből a kuszaságból:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!