Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák. Midenki érezte...

Kismamák. Midenki érezte amikor terhes lett?

Figyelt kérdés
Volt köztetek olyan akinek nem voltak erre utaló jelek.Mellfeszülés hányinger stb és mégis terhes volt?
2011. febr. 14. 15:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Második babámnál,semmi jel nem utalt a terhességre csak a vérzéskimaradás,megcsináltam a tesztet és pozitív lett:)
2011. febr. 14. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez biztató kedves első:)

Már a 4. napja, hogy késik, 1.5 éve próbálkozunk babával. Tesztelni nagyon nem merek, félek a csalódástól:(

Semmi tünetem nincsen, este néha fáj a mellem, de csak szurkál a bimbóm körül, és a hasam is néha szurkál...de ennyi:S

Azért sem tesztelek, mert nem hinném hogy sikerülhetett:(

-de a te példádból élve, lehet holnap ellövök egy tesztet:D

2011. febr. 14. 15:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Kívánom,hogy pozitív legyen a teszted! Első babámnál csak annyi volt a tünetem,hogy néha szúrkált a hasam! Megírod,majd ,hogy mi lett az eredmény?
2011. febr. 14. 15:21
 4/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm nagyon aranyos vagy:)Nagyon félek a csalódástól, de reggel tesztelek:) Annyira szeretnék úgy járni mint te....

megírom az eredményt:)

2011. febr. 14. 15:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónap "próbálkozás" után nem jött meg, csak feszült a mellem és fájdogált a hasam, gondoltam majd megjön... Akkor szigorlatoztam + sok-sok éjszakás műszak - a szédüléseket annak tudtam be, hogy biztos fáradt vagyok. Ja... és rengeteg kovászos uborkát ettem, de azt meg amúgy is szeretem. Az egyik kolléganőm vett nekem tesztet, amit akkor éjjel csináltam meg a munkahelyemen - csak én lepődtem meg a poz. eredményen. :)
2011. febr. 14. 15:32
 6/15 anonim ***** válasza:
A második babánál ugyanúgy voltam, mint az első válaszoló. Semmit nem éreztem, csak gondoltam, akár terhes is leetek. CSináltam egy tesztet a nemvárt előtt 2 nappal és halványan pozitív lett.
2011. febr. 14. 16:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Tesóm az én nem vártam elött 2 nappal mondta hogy terhes vagyok!

Elmeséltem neki, hogy haza értem 4-kor és másnap reggelig óracsörgésig aludtam! Ő mind a két gyerekkel így kezdte! Na ez még mindig tart!

13+3 kismama

2011. febr. 14. 16:29
 8/15 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Szia! Nekem sem volt tünetem. Csak a mindjárt megjön érzés volt, de az nagyon, bár akkor már tudtam a teszt miatt hogy terhes vagyok. Hányás nem volt soha.

3 hetes srác anyukája

2011. febr. 14. 17:28
 9/15 anonim válasza:

Nekem is csak "mindjárt megjön érzés"-em volt, illetve az volt a feltűnő, hogy folyton aludtam volna. Aztán úgy döntöttem tesztelek egyet. És pozitív lett, igaz csak nagyon halvány, de Pozitív.

Jelenleg 7 hetes vagyok.

Ja, és ezt a halvány kis csíkot mi is 1,5 éve várjuk már :)

Sok sikert! Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

2011. febr. 14. 17:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem sincs aemmi tunetem, szombatra nem vartam, es petntekreggel egyet teszteletm ami nagyon pozitiv lett, most egy kicsit van olyan gorcsom, de nagyon remelem nem lesz gond!
2011. febr. 14. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!