Mikor kezdtetek el először kismamanadrágot hordani?
Én is így voltam 6 hetesen és onnantól kezdve hordok kismamanadrágot. Nem voltak kényelmesek a régi nacik. Bár én akkor kaptam 2-t, abból egyet jelenleg is tudok hordani. A másik farmer és nem kényelmes már. A farmerok csalósak! Azóta egyet még vettem. Ha veszel, akkor érdemes olyat, ami tényleg sokáig jó. Teszteld. Ha leülsz benne, ne nyomja a pocid, és ha bele rakod a hasad elé a két kezed és kifelé tolod a nadrágot. Úgy láthatod, hogy mennyire tágul. Azért le ne essen rólad! :) Minden jót!
24 hetes kismami
Én is valamikor az 5-6 hónap körül kezdtem venni nadrágot,igaz nekem nem volt kimondottan kismamanacim.Mivel nyár volt,elég volt egy vastag pamutos(hasonló mint a kismama nadrág-de nem akként árulták)derekú lenvászon naci,na meg a cicanadrágok.
Most vehetsz egy olcsóbb 1 mérettel nagyobb nadrágot,még nem álla úgy rajtad a terhesnadrág-de te tudod.
A 21.36-osnak üzenem, hogy rajtam sem úgy állt a kismamanaci, mint tehénen a gatya! Lehet olyat is venni, ami normálisan áll a kissebb pocin és a nagyobban is!!!
Amúgy meg én nem látom értelmét, hogy egy számmal nagyobb nacit vegyen és lehet 2 hét múlva az sem kényelmes! És lehet hogy a szülés után az eredeti súlya visszajön és dobhatja ki!
A 24 hetes kismami
Szia
En is igy voltam ahogyan Te,szerintem nyugodtan vegyel,de nekem amit az elejen vettem nem volt am jo ram csak max a 30 hetig,de En eleg sokat is hiztam,es nagyon vizes voltam.
Nagyon boldog babavarast kivanok
Nagyon köszönöm! Aranyosak vagytok! Igyekszek olyat venni ami kényelmes (nem feltétlenül kismamanacit) de ha látok valami jót jó áron akkor lehet nem hagyom ki!
Sok boldogságot Nektek!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!