Mi lehetett? Félek! Hasonló tapasztalat?
Tegnap este muszály volt már beöntést csinálnom mert nagyon fájt a hasam és nem tudtam wc-zni.Amikor mentem a wc-re ezután akkor véres viz jött ki belőlem és utána a széklettel alvadt vér.:(((
Mi lehetett?Még soha nem volt ilkyen!
20+3km
1. Ha neked többször van olyan, hogy beöntéssel tudsz csak WC-re menni, akkor ott azért komoly gond van az értendeddel - a beöntés nem igazán egészséges dolog.
2. Ha a terhesség alatt bármilyen vérzést tapasztalsz, akkor irány az orvos. Nagy valószinüséggel aranyér-problémád van, de biztosat csak rovos tud mondani.
A helyedben én ezzel már orvoshoz fordulnék. Nehogy később legyen belőle nagyobb baj. Ahogy haladni fog előre a terhesség, a bélmozgás is egyre renyhébb lesz, ha még vasat is szedned kell majd, akkor meg....
Egyél sok joghurtot, kefirt, ivójoghurtot, meleg tejet, tejeskávét, sok almát, zöld teát, borsmenta teát, és rengeteget igyál. Amióta ezekből sokkal többet fogyasztok, nekem viszonylag rendbe jött a dolog.
Nekem is van arany erem, orvos állapította meg, nem én, és jóval a terhesség előtt jött ki. Nem érzem, sose éreztem, csak ha keményebb a székletem akkor szúr picit és vérzik be, tehát nem feltétlenül látható, és érezhető.
Az előttem szólók tök jót írtak, ha "csak" havi egyszer is otthoni beöntésre van szükséged, akkor az étkezésed sem igazán megfelelő, valószínű kevés rostot fogyasztasz. Ha ilyen problémám lenne, én hagynám a házi praktikákat, és mindenképpen dokihoz fordulnék, nehogy nagyobb baj legyen.
Nekem külön felhívta a figyelmemet a védőnő, hogy naponta legalább egyszer össze kell jönnie a nagydolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!