Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10+3 hetes vagyok, kisfiút...

10+3 hetes vagyok, kisfiút szeretnénk. De gyakran kívánok édeset. Van köze a kívánt ételnek a baba neméhez?

Figyelt kérdés
A mottóm: "Mindegy, hogy mi lesz, csak egészséges kisfiú legyen!" :)
2011. febr. 13. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Igaza van az utolsónak, miért kell támadni? Én is a lányom után fiút szerettem volna, mégis lányom lett és úgy imádom hogy 100-ért sem cserélném el. Aztán bevállaltunk még egyet mert nagyon vágytam egy kisfiúra és az lett. De ha ő is lány lett volna, mikor már megvan olyan mindegy, azt szereti valaki ami születik. És igenis a legtöbben igy vagyunk vele, hogy vágyunk arra hogy ilyen vagy olyan nemű legyen.

Amúgy a fiammal az 1. trimeszterben abszolút nem kivántam az édeset, utána viszont igen, de én amúgy is nagyon imádom az édeset. De szerintem semmi köze hozzá hogy mit kivánsz.

2011. febr. 14. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia,

én tonnaszám bírtam enni a csokit, simán ellettem volna csak édességen az egész terhesség alatt. nekem kisfiam lett, de nem tudom van e összefüggés. most nem kívánok kimondottan semmit, bár még az elején vagyok.

2011. febr. 14. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egyetértek azzal a nézettel, hogy a legtöbben úgyis határozott elképzeléssel megyünk-hogy de jó lenne egy kislány, vagy de jó lenne egy kisfiú- a dokihoz!

Én már a legelején valahogy úgy éreztem, hogy kislány lesz, és titkon kiscsajra is vágytam..16. hetesen mondták rá, hogy leányzó, 18 hetesen újra megerősítettték, de ha kisfiút mondtak volna, akkor is elsírom magam örömömben!:)

Amúgy én most vagyok 21+2 hetes és kívánom nagyon az édeset, barátnőm kisfiúval volt terhes, ő meg csak savanyút evett...de szerintem ez nagyon különböző...

2011. febr. 14. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!