Amikor először éreztétek a baba mozgását, onnantól milyen gyakran éreztétek? Onnantól minden nap?
persze, hogy normális, ettől ne ijedj meg. ilyenkor még olyan sok helyük van, és ezek a picúrok annyit forgolódnak egy nap leforgása alatt is, hogy van amikor úgy helyezkedik el, hogy kirúgja az oldalad, van amikor meg olyan pozícióban van, hogy rúg és mozog ő, csak épp nem érzed.
az időjárás is hat rájuk, melegben én kevesebbszer éreztem.
napi rendszerességgel elég, ha a 20. hét után érzed, de megjegyzem, van aki még a 20. héten egyáltalán nem érezte a babáját. ez függ attól is, hogy valaki milyen túlsúlyos, milyen vastag a hasfala stb.
amúgy ha később előfordul, hogy sokáig nem érzed, akkor sem kell megijedni, egyél egy kis csokit, attól általában felkelnek, vagy feküdj hanyatt, akkor is jobban érezni őket, és ha még így se semmi akkor el tudsz menni a védőnőhöz szívhangot hallgattatni. de az esetek 99%-ában semmi gond nincs!!!
nem hiszem, bár nem tudom. amikor én egy kicsit náthás lettem, nem vettem észre változást, csak a védőnő mondta, hogy gyorsabban ver a szíve mint szokott és ez nátha megfázáskor így is szokott általában lenni, de nem kell megijedni. sok kamillateát kell inni, torokfájásnál jó a sós vízzel való öblögetés, mert fertőtlenít.
jobbulást és élvezd ki a babavárás minden pillanatát, mert ez egy csoda :D
Szia!
19 hetes Kismami vagyok,17 hetesen mozdult meg először,azota van mikor 2 napig épphogy érzem mozogni,utánna meg olyan aktiv,hogy alig tudok aludni.
Az elején énis furcsálltam de a Dokim megnyugtatott ez normális.
Ne aggodj,rug még olyanokat,hogy csak na! :-)))
Boldog Babavárást!!
18. héten éreztem meg eloszor. Mindig ciklusokban éreztem. Volt, hogy 2-3 napi állandoan mozgott, és volt olyan is, hogy 2-3 napig szinte nem is éreztem. Még nagyon pici a baba, ugyhogy ne aggodj.
27 hkm
Persze hogy normális. Én is sokszor paráztam emiatt. Dokim úgy mondta hogy kb. a 22-23. héttől kell érezni naponta.
3 gyerkőcöm van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!