Mire tippeltek, hányadik hét, milyen nemű?
A kövér(én voltam): :)
szóval nem sértődtem én meg,csak sokszor akiknek nincs ilyen problémájuk, ebbe bele sem gondolnak, hogy micsoda küzdelem ez egy életen át. Nem titkolom, hogy szeretek enni, szeretem a finom dolgokat. De sajna ha már úgy eszek, mint egy normál ember, akkor is hízok. Torna ide, vagy oda. Ahhoz fogyjak, mindig drasztikus fogyókúra kellett, amit meg nem lehet sokáig tartani. Aztán vissza jöttek a kilók, és kezdődött újra a küzdelem.
És az is úgy bánt, hogy úgy kinyúlott a hasam, hogy most 20 hetesen sem feszül mindenhol a bőr... :(
Bocsi, hogy itt siránkoztam... :)
Csak néha arra is kell gondolni, hogy lehet, hogy egy kismama tök sokáig gyűjti a bátorságot, hogy feltegyen egy képet, hogy neki is most lehessen azt, mint egy vékonynak.
Pont erről beszéltem, hogy nem mindenki ilyen...
Másrészt: Ha kövér is, az ő gondja, miért kéne ezt mindig az orra alá dörgölni???
Én vagyok az, aki felhozta...
Mint mondtam, engem nem zavar, ha olyanok töltenek fel, akiken van túlsúly, mert azt tanították anno, hogy mindenki olyan, amilyen. Csupán kevésbé szeretem.
Ez nem azt jelenti, hogy odamegyek, és ledisznózom, ezzel romba döntöm a nehezen összeistápolt önbizalmát.
És szerintem zárjuk is le itt a témát, mert felesleges ezt feszegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!