Mire tippeltek, hányadik hét, milyen nemű?
Nekem pedig különösen tetszik ez a játék, főleg, ha olyan kismama rak fel magáról képet, mint itt, akin nincs +20 kg, és így nagyjából lehet látni, hogy mekkora a baba.
Fogalmam nincs amúgy, hogy mi alapján megy ez, de mondjuk legyen 20 hetes, és lány :)
Sok boldogságot!
26 hét, fiú.
A beszólogatóknak nem kötelező válaszolniuk. Vagy netán a fejetekhez tartanak egy pisztolyt, hogy akkor is válaszoljatok, ha unjátok???
Jaj, de sok lökött van. :(
23. lány
Na én épp ezért nem merem feltenni... Nincs szükségem arra, hogy osszák, kövér vagyok. Tudom, ez van. Van rajtam plussz kiló. És akkor mi van???????????
Köszönöm szépen a kérdésemre válaszolóknak a válaszát! Nem tartom magam kövérnek egyátalán, csupán várandós vagyok, nem muszáj válaszolni senki sem kötelez.
30 hetes és kisfiúcska, úgy látom kisebbnek látszik:D
16:48-as, nem sértésből írtam, én nem foglak akkor sem bántani, ha túlsúllyal teszel fel magadról képet.
Csak megjegyeztem, hogy ÉN (egy emberként a 6 milliárd közül) ezeket kedvelem :)
Szép pocid van, nem gondoltam, h ennyire nem sok van már hátra!
Gratulálok, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!