Nem vették észre? Szerdán voltam abortuszon, mert meghalt bennem a baba.
Nem etem.
Ha decemberben voltal Uh ami negativ volt,sot a vereremenyed is negativ volt akkor hogy lehettel terhes?
Azert az eleg durva ha ekkorat tevednek,raadasul 2*.
Tenyleg fontos hogy milyen gyogyszert kaptal.
mikor volt oktoberben a menzid?
Dokim mondta, hogy valamelyik páciensénél a vérvizsgálat SEM mutatta ki a babát, de UH-n lehetett már látni a 10 hetes embriót. Kötelessége lett volna UH-t is csinálni! Biztos, ami biztos alapon ránézhetett volna UH-val, pláne ha pozitív volt a teszted! Igaz, a babácskádat sajnos nem hozza vissza, de azért jogi útra terelném a dolgot, hogy máskor jobban odafigyeljen!
Annyira sajnálom! :(
utolso.
hol irja hogy pozitiv volt a tesztje?
Ez nagyon durva. Nagyon sajnálom. Sztem a doki a hibás, ha ilyet nem vesz észre.
Ismerős helyzet, 3 éve az első babámnál hasonló volt a helyzet, nem jött meg, pozi teszt, elmentem orvoshoz, de nem látott semmit. Azt mondta, szerinte nem vagyok terhes, de várjak még 2 hetet, és ha addig nem jön meg, akkor ír fel norculatot, attól majd megjön. CSináltam új tesztet, az is pozitív lett. Én nem mertem elkedzeni a gyógyszert, mert éreztem hogy terhes vagyok, pedig akkor még nem volt tünetem. Amikor ezután visszamentem, már szépen látszott a baba.
Ja és azóta új dokim van.
Ha norculotot kaptál attól sajnos elmehet a baba, én úgy tudom.
Nagyon jó orvos, mondhatom. Sajnálom. :(
Három vetélésemről nincs papír. A tesztjeim pozitívak voltak, az egyik uh-n csak ...valaminek látszó képlet-ként szerepel a papíron. Jól bebiztosítják magukat modhatom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!