18 hetes vagyok, mikor lesz aktív mozgás a hasamba? Mert 2 hete megmozdult! Most meg pár napja semmi! Ez miért van?
milyen erzes volt amikor megmozdult?leirnad?koszi es gratulalok
13 hetes
Nem kell minden nap érezni!!!!
Azért mert nem érzed, nem biztos, hogy nem mozog.
Második válaszolónak: Nekem először olyan volt, mintha valami vasgolyó, ill. nehezebb tárgy megindult volna egyik helyről a másikra, ilyen nyomásérzés-féle. Utána való héttől kezdve pedig mintha belülről valaki megfricskázta volt a hasfalamat. Nem hasonlítható semmihez, majd az első kisebb mocorgások után rájössz, hogy akkor az valami már a baba volt. Tehát ahogy telnek a hetek, egyre jobban, egyre magabiztosabban fogod érezni.
Én is első babás vagyok és 16+0nál éreztem az első rúgásokat úgy, hogy a hasamra tettem a kezem és picit megnyomtam gyengéden az ujjaimmal. Köv. héttől kezdve pedig már nem is mindig kellett tapogatni a hasamat, anélkül is éreztem. :D
Én a babám a 17. héten éreztem először, de csak a 18. héttől vált folyamatossá. Igazán aktívan pedig úgy a 20. héttől. Eleinte csak akkor éreztem, amikor kicsit előre dőlve ültem. Akkor reklamált. :) Határozott rugásokat éreztem, nekem nem voltak pillangók, meg bugyborékolás, meg csiki sem. Mostanra már annyira erős, hogy van hogy felszisszenek. A hólyagomat nagyon imádja gyötörni, ahogyan ebben a pillanatban is! :) Van, hogy egyszerre rúg és üt is, és fent és lent is szét akar szakítani. Kicsit félek, hogy mi lesz később!
24 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!