A Babaváróban mennyi egy konzultáció a szülésznővel?
Sziasztok! A 11. ker-ben a Szent Imrével szembeni babaváró.hu-ban mennyit kell fizetnem a szülésznővel való konzultációért. Ott csinálják az nst-t is.
23 hetes pocakos
Nekem az nst-t nem ott csinálta a szülésznő, hanem én a kórházi ingyenest kértem.
1-szer beszélgettünk ott a szülésznővel (1 éve) nem esküdnék meg rá, de úgy rémlik 5000-et fizettünk. (Majd rákérdezek a férjemnél, hátha ő jobban emlékszik.)
Megkérdezhetem, hogy ki lesz a szülésznőd?
Bocsánat, közben beszéltem erről a férjemmel, neki úgy rémlik 6-7000ft volt, mert még meg is jegyeztük magunkban, hogy az orvos is ennyit kér. A recepciós csajnál kellett fizetni, nem közvetlenül a szülésznőnek.
Csizmadia Erika volt a szülésznőm, nekem nagyon jó volt, ha még szülnék biztosan őt kérném fel ismét.
Az nst-t meg kell, hogy csinálják a kórházban is, csak akit lehet lepasszolnak, mondván kevés a gép,és sok a kismama. Főleg azokat, akiről tudják, hogy van fogadott szülésznője, hiszen már mind tud nst-t csinálni magánban is.
Én nem nagyon reklámoztam, hogy van (végül is semmi közük hozzá). Erikával meg megbeszéltem, semmi kifogása nem volt ellene.
Köszönöm a választ! Esetleg el tudnád küldeni priviben a telefonszámát?
(Most vettem észre, hogy a kérdőjelekből mind pontok lettek a kérdésemnél... :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!